Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi segìtett abban,hogy megtalà...

Mi segìtett abban,hogy megtalàld a fòkuszt, fejlődni kezdjél és dolgozz magadon?

Figyelt kérdés
Milyen célokat tűztél ki? Milyen úton indultàl el,hol tartasz most és mik a terveid?

ma 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
hogy nem akartam megrohadni egy kiszolgáltatott, alulfizetett pozícióban. Én akartam a döntéshozó lenni.
ma 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is tisztaban voltam vele, hogy ha vmit el akarok erni azert tenni kell
ma 14:04
 3/5 Kései Sirató ***** válasza:

1 évig dolgoztam titkárnőként és láttam, hogy soha az életben nem leszek önálló a munkámban, ha ott maradok. Elmentem egyetemre és most anyakönyvvezető vagyok. Teljesen önálló. Nekem ez fontos volt, hogy ne egész nap valakinek az óhaját lessem, és nem is vagyok annyira hülye.

Imádom a jelenlegi munkámat és közben persze jogsit is szereztem és egy angol nyelvvizsgát, ami középfokú és főleg külföldön használom a nyelvet, a munkámhoz nem kell.

Kérdező, legyenek céljaid és ismerd meg jól önmagad! Tudd, hogy mit nem szeretsz, mi az, ami szóba sem jöhet, így kizárod azokat a munkákat, hivatásokat és orientálódj azok felé, amelyek érdekesek számodra, amelyek feldobnak és örömmel töltenek el.

ma 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mi segìtett abban,hogy megtalàld a fòkuszt, fejlődni kezdjél és dolgozz magadon?" A szenvedés segített. Annyira kibírhatatlan volt már az életem, h nem maradhattam benne. Miután a világot megváltoztatni nem tudom, magamat kezdtem el.

"Milyen célokat tűztél ki?" Elsőként ártalomcsökkentés :D, megszabadulás a kondicionáltságtól, aztán a rövid távú célok jöttek, most meg már fel vok szabadulva.

"Milyen úton indultàl el,hol tartasz most" Egy viszonylag hosszú időszak kellett ahhoz, hogy ne a felszínt kapargassam, hanem a gyökerénél ragadhassam meg a problémát. A hosszú időszak alatt egy viszonylag komplex eszközkészletre tettem szert, ebben pl. benne van a radikális öngondoskodás, a sztresszmenedzsment, nyelvtanulás, felelősségvállalás stb. Sztem annak ellenére szockult környezetem mire predesztinál, elég jól haladok és elég messzire jutottam már.

"mik a terveid?" Hát, most épp megint újratervezés van, mert annyira pozitívan változott meg külső világom, h vsz szintet tudok lépni belátható időn belül.

ma 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak az idő és a magam mellett való döntés. Én is szenvedtem sokat, de mikor már senki más nem volt, csak magam mellett dönthettem. Abszolút nem érdekelt senki más, nem hagytam senkinek hogy befolyásoljon csak magamra figyeltem és fejjel előre, apró lépésekben. Mint amikor a versenylovakra rakják a szemellenzőt.
ma 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!