Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az átlagos és az átlag alatti...

Az átlagos és az átlag alatti nőknek hogyan kellene elviselni, hogy vannak közöttünk istennő gyönyörű külsejű nők? Mások hogy viselik ezt el és én miért nem tudom, ha több millió nőnek megy?

Figyelt kérdés

Nyilván a gyakori közössége is átlagos, tekintve hogy az életben is a többség átlagos...

ki szeretném beszélni magamból, mert ezt egy pszichológus előtt is szégyellném.

Tudom hogy az élet igazságtalan, sokan ugye Istenre, mások a karmára fogjak hogy ki mit kap.

De én egyszerűen nem tudom megérteni hogy az átlagos, az átlag alatti, sőt legrosszabb esetben a nagyon nem szép nők ezt hogy viselik el hogy ugyan egy szűk réteg, de vannak istennő külsejű nők és ráadásul még látnunk is kell őket, hiszen ma már mindenki a neten lóg.. még 150 éve könyebb is lehetett talán, mert akkor ha egy kis faluban éltél lehet nem is lattal szép not életedben. De most? A hírekben, instan láthatsz több százat egy nap...

Aki átlagos, vagy átlag alatti, bennetek nincs eszeveszett irigység, akár már utálat a gyönyörű nők iránt?

Hogy várja el az élet hogy ezt elvisejük?

Én magam full átlagos vagyok. Mivel vékony vagyok és hosszú a hajam, így fel tudok venni egy csinos ruhát, de attól még nem sok minden változik. Az utcán senki nem néz meg, a neten senki nem ír, életemben csak egy pár pasi jött oda hozzam, de ok is a félénkebb kategória volt és látszott rajtuk hogy egy szép nohoz nem mernének odamenni. Nyilván ez jobb, mintha kifejezetten csúnya lennék, de nem sokkal.

És ne jöjjön senki azzal hogy a szépség szubjektív mert az isntennő kategória nem az. Mind tudjuk hogy kik ők.

Tudom hogy őket irigységből jobban betalálják meg talán jobban ki vannak téve a férfiak közlekedésének, de ezen kívül semmi hátránya nincs.

Nyilván csak azt akarjak kirabolni akinek van pénze, csak arról tudnak a neten szart beszélni aki híres...

És engem is zaklattak már metrón, meg fesztiválon, úgyhogy nem kell ahhoz szépnek lenni...

Azért is kérdezem, mert nekem pont van egy ilyen felső kategóriás gyönyörű unokatesóm. Jóban vagyunk, de közben nagyon irigylem. Főleg mert rokon és ő olyan lett, én meg ilyen...

ha vele voltam az utcán, nincs pasi aki ne nézné meg. Oda is szoktak hozzá jönni akár a nyílt utcán. Lehet Henry cavill külsejű pasija, ami nekem soha. Eddigi életében kapott már vagy 3000 üzenetet férfiakról.

Van olyan ismerőse aki partyszervező és többször is mehetett már extra, luxus helyekre bulizni full ingyen csak a külseje miatt...

Őszintén más átlagos lányok? Ti hogy viselitek ezt el minden nap? Hogy kell elviselni?

Mert minden nő szép akar lenni, nekem azt ne mondja senki hogy nem...

tegnap 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Most az a bajod, hogy nem hívnak extra, luxus helyekre bulizni full ingyen csak a külsőd miatt? Hát, kinek mi hiányzik az életben.
tegnap 13:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokakat hót nem érdekli ez, nem ezen múlik egy-egy értelmes embernél.
tegnap 14:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy nincs semmi olyan amibe mélyen belemerülj, vagy lekössön. Nincs benned alkotási vágy. Ezért úgy érzed a külsőddel kellene kitűnni.
tegnap 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

valahol azért baromi ciki és megalázó amikor valaki pont erre féltékeny. millió más, érdekesebb tulajdonság van, ami jobban befolyásolja az életet és emberileg is többet ad hozzád, mint a kinézeted. ha már valakiben ott az irigységre való hajlam, legalább lenne irigy mások kreativitására, tehetségére, talpraesettségére, kitartására, intelligenciájára, vagy valami izgalmas tulajdonságra, ne pedig arra hogy jujjj ennek és ennek szebb az arca formája.

én személy szerint úgy viselem el ezt a szörnyű szituációt, hogy megjegyzem magamban hogy "wow de szép ez a csaj" aztán ennyi.

tegnap 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 Így van..Ha valakit már irigyelni kell, én azokat akik gyorsan, hatékonyan tanulnak meg erősek a reál tudományokban
tegnap 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

Hetedikes voltam, amikor ezt kifejtettem az anyukámnak, miszerint rémes, hogy nem vagyok szebb, mint a legszebb lány az osztályban, és kedvesebb mint egy másik lány , aki szerintem a legkedvesebb.

Mire anyu bölcsen megkérdezte, hogy mit adnék ezekért a tulajdonságokért oda, a saját jó , szerencsés, kiváló dolgaimvól. Ja, hogy semmit, ( a matek ragadt rám, a hajam csodaszép volt, jó atléta voltam) csak még ez a kettő kellett volna a kis telhetetlen lelkemnek.

Gondolkodj! Az embernek rengeteg tulajdonsága van. Nem reális mindenben a legelsőnek lenni.

tegnap 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Engem sem izgat. Egy átlagossal meg lennek elégedve de így is jó
tegnap 17:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom, hogy nézek ki. Úgyis teljesen hidegen hagy a magyar férfiak többsége. Nem szükséges senkinek sem tetszenem.
tegnap 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Aki átlagos, annak már van egy jó kiindulási alapja. Ráadásul a férfiak nagy része is az, akik lehet, megnéznek egy modellt, de tudják, hogy nincs esélyük. Ezt lehet szemét dolognak tartani, de a nők is pontosan ugyanezt csinálják, álmodoznak Brad Pittről, aztán hazamennek az átlagos férjükhöz, akit szeretnek.

Átlagosan ugyanis simán lehet párt találni és úgy általában boldog életet élni. Ha meg felteszel egy előnyös sminket, vágatsz egy jó frizurát és alkatodnak megfelelően öltözködsz (vékonyan ez könnyebb), máris az átlag tetején vagy átlagon felül vagy.

Aki csúnya, az ezekkel sem ér el egy átlagos szintet sem.

Rinya helyett becsüld meg, amid van. Pl vékony vagy, másoknak ezért kemény edzéseket, fogyókúrákat kell tartaniuk. A hosszú haj mondjuk nem tudom, milyen feltétele a csinos öltözködésnek, de mindegy, sokaknak meg se nő hosszúra. És biztosan van még más külső tulajdonságod is, amit lehet szeretni és mások még irigyelhetik is.

Amúgy én is átlagos vagyok és tinikoromban valóban betegesen irigykedtem a gyönyörű lányokra. Aztán ebből szépen kinőttem és nem csak elkezdtem kihozni magamból a tőlem telhető maximumot, de azt értékelem is. Tisztában vagyok vele, hogy nem leszek soha egy szépségkirálynő, de nem is akarok már, hanem büszke vagyok arra, ami előnyös rajtam alapból, pl nagyon dús, erős a hajam, gyorsan nő a körmöm és szintén erős, a szemöldököm és a szempillám natúran olyan hangsúlyos, mint másnak kifestve, kemény edzés nélkül is van alakja a fenekemnek, ilyesmik. Előnyös ruhákat hordok, ha pedig nagyon jól akarok kinézni magamhoz képest, akkor sminkelek is (de ha olyanom van, simán megjelenek bárhol minimális festékkel vagy akár anélkül is). Szoktak jönni bókok és próbálkozások, de kizárólag azóta, mióta az sugárzik belőlem, hogy szeretem önmagam (és ez nem egyenlő az önimádással).

tegnap 19:45
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Igen. Meg belegondolva: mennyire kell eltorzult léleknek lenni ahhoz átváltoztatnád a saját külsőd valaki máséra, amikor belőled egy van, így vagy te-te. Csak azért mert az úgynevezett szépségideál, szórakoztatóipar, modellipar ezeket sulykolja??
tegnap 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!