Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor "ér" karennek lenni?...

Mikor "ér" karennek lenni? Tudsz rá példákat hozni? Volt, mikor kivetkőztél önmagadból, mint egy önjelölt igazságosztó?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk valami jogtalanság, igazságtalanság ér. Mikor érezted úgy, hogy a saját kezedbe veszed a dolgok folyását?

tegnap 12:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
64%
Na pont az ilyen mulyák miatt merik egyes ügyintézők megengedni maguknak azt a hangnemet, amiről a kérdező is beszél, akik szerint az amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten az a karenkedés. Aki tahó (és a szimpla határozottság sem elég netán), az tahó reakciót érdemel, nem udvarias rebegést meg meghunyászkodást. Mivel szinte senki sem meri őket irányba állítani (nem c típusú “megkésellek” és hasonlókra gondolok persze), nyilván mernek úgy viselkedni, ahogy.
tegnap 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérem szépen;beszéljünk magyarul!..Erélyéjes..Mindig megéri annak lenni.Különben lesz*rják az embert.
tegnap 20:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Már bocsánat de én sem állítottam hogy ne érdemelnék meg ugyanazt. Csak ne nevezzük már másképp ha konkrétan ugyanazt csináljuk, amit a másik velünk. Az nem mulyaság ha felvállalom hogy bunkó voltam válaszként egy bunkóságra. Vagy Karen a Karenségre. Ha ezt az utat választom, vállalom és nem kezdem mosni magam azzal hogy a másik kezdte.
tegnap 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!