Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet azt hosszútávon...

Hogyan lehet azt hosszútávon - mondjuk házasságon belül - elviselni, ahogyan a női agy működik, ahogyan másként gondolkodik és érez, mint a férfi agy?

Figyelt kérdés
Ez csak beletörődés árán lehetséges?

ma 07:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szr lehet neked. Az én feleségem is másképp gondolkodik mint én, de nem csinálok belőle problémát, így szeretem, ahogy van. Ez így van jól, az emberek nem egyformák.
ma 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem annak hiszel, akinek akarsz. :D Én arra válaszoltam, hogy hogy tudom elviselni - úgy, hogy nem létezik az életemben ez a probléma.

ma 10:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Egy órán keresztül vezeti le az előadásában azt, hogy a nő a szívével(?), a férfi meg a harmadik lábával gondolkodik.

Tehát a nőnek arra a harmadik lábra, a férfinek meg a nő szívére kell hatni, koncentrálni, fiszem-f...om, a jó párkapcs érdekében.

Ha ezen alapszik a jó párkapcs, akkor régen rossz az egész, mert hát egy őskáosz van a nő akarnok szívében (=fejében), a férfi harmadik lába meg mindig arra lép, amerre éppen megy, hajtja a vére, akármi.

ma 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a teória elég degradáló mindkét nemmel szemben. Szerencsére nem mindenki ilyen leegyszerűsített ösztönlény szinten működik.

ma 10:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13

Még szerencse, hogy a normális nők nem nézik le ennyire a férfiakat, és a normális férfiak nem nézik le ennyire a nőket. :D

ma 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban a biokémia dominál a személyiség és egyéb tényezők mellett. A különbözőséget érzékeli minden agy, amit értelmez, racionalizál, aztán vagy elfogad, vagy nem, vagy (közösen) változnak, ami által elfogadják egymást a felek.
ma 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én ennél komplexebb férfiakat ismerek, nem olyanokat, akiknek minden mindegy csak legyen szexbszás, és akkor boldogok.😃 A párom szerintem konkrétan több dologra vágyik, mint én, egy csomó dologgal foglalkozik a szabadidejében, egy fél Apple bolt megvan neki kb, de egy rakás okos elektronikai eszköz is, mindent magától vesz, kutat a neten újdonságok után, ha jó idő van, mindig megy ide-oda (együtt még nem mentünk, még nem volt olyan, mióta összejöttünk), versenyekre jár a hobbijával kapcsolatban, több külföldi célpontra is el akar jutni, meg még sorolhatnám. Tény, hogy ő az egyik legmotiváltabb férfi az ismerősi körömben, de a többiekről sem az jutna eszembe, hogy csak a farka érdekli és más nem.
ma 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Minden ami paródia, vagy görbe tükör, jól rá tud viágítani a saját furcsaságainkra. Aki ezeket nem túldimenzionálja, hanem helyén kezeli, az él boldogan, és jókat nevet, ha valamibe nagyon beakad a saját dilijével. Ha meg nulla az önreflexiója, akor egy MG videóból annyi jön át, hogy a másik milyen hülye, engem meg hogy leszólt.

Az élethez kell az őszinteség ( önmagunkkal szemben) és a humorérzék, hogy ne éljünk egy folytatásos dráma közepén.

ma 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!