Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A transznemű emberek miért...

A transznemű emberek miért vágnak bele a tranzicióba, ahelyett hogy elfogadnák a születési nemuket?

Figyelt kérdés

Bárhogyan is nézem, bármelyik oldalról, fizikai nemváltás csak korlátozottan lehet sikeres

Transz nőknél:

Elarulja őket a hangjuk

Látszik a ferfias alkat/arc

Csak sztereotipikusan tudnak noiesek lenni, mert sportos lányként még feltűnőbb lenne

Állandó arc szőrtelenítés

Sosem lesz normális módon funkcionali huvelyuk

Nem fognak tudni szülni

Sokszor a kinezetuk miatt bantalmazas, nevetség tárgyává válnak

Transz ferfiaknal:

Pénisz műtét dragasaga és kétes sikere (valljuk be egy férfinak a farka a kincse kb, anélkül hogy férfi egy férfi?

Sokszor alacsonyabb nőiesebb alkatuk marad

Ismerek jó pár transzneműt. Mind szenved kb még igy is, és valahol erzik hogy sose lesznek igazi ferfiak/nők,mert arra születni kell,igy meg csak a transz nemük nevetséges sztereotipikus,funkcionalisan nem működő masolatai lesznek

Nem lenne jobb belenyugodni abba hogy szulettek aminek szulettek? Csodat nem lehet tenni

ma 16:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudnak azonosulni azzal a testtel. Én megértem őket én is elindulnék ezen az úton
ma 17:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, képzeld azt, hogy ha világ azt akarná, hogy a jelenlegi nemeddel ellentétes módon öltözz, viselkedj, randizz.

Pont ahogy most vagy, de az egész világ valami mást lát, mást vár el.

ma 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert hülyék.. egyébként szerintem ez a transzneműség, b#uziskodás is ilyen figyelemfelkeltő célzattal indulhatott el... Nem foglalkoztak vele, aztán így több figyelmet kapott szerencsétlen..
ma 17:48
 14/22 A kérdező kommentje:

13# ez fszsag

12# én ezt értem,de ahogy látom tranzicio utan se boldogok mert rajonnek azokra a biológiai akadalyokra amik át hidalhatatlanok

A kisebb rosszat valasztani számomra még mindig egy egészséges test lenne,nem egy mutetekkel eldeformalt valójában sehova se tartozó test. A megítéléséről nem is beszélve.transz lány ismerősöm azóta nem talál munkát amióta elkezdte ezt az egészet,mert a külseje hangja miatt nem veszik fel. Depressziós. Igy jobb az élet?

ma 18:00
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, mondnál mondjuk 10-15 konkrét példát erre?
ma 18:03
 16/22 A kérdező kommentje:
15# nem, nem fogok
ma 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
16, Tehát csak a levegőbe beszélsz, személyes érzések alapján.
ma 18:07
 18/22 A kérdező kommentje:
A továbbiakban neked nem fogok válaszolni
ma 18:24
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Itt inkább az a kérdés pszichopata vagy e, hogy még ezt se érted
ma 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

#18:

Mert nem is tudsz válaszolni, csak rohadtul nem vagy hajlandó beismerni.

ma 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!