Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én tartom furcsának...

Csak én tartom furcsának azokat az embereket, akik szabadidejükben nem tudnak magukkal mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Biztos van nektek is olyan ismerősötök, akinek muszáj mindig dolgoznia, mert ha nem dolgozhat, akkor unatkozik. Szerintem ez kissé egysíkú gondolkodásra vall így 2025-ben. Még úgy 50 éve megértem, hogy sok ilyen volt, mert akkoriban az emberek nemigen tudták magukat lekötni semmi mással.

tegnapelőtt 12:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Én azokat nem értem, akinek van 100 millájuk, saját lakásuk és mellette bejárnak dolgozni.. Mert hogy különben unatkoznának... Jaj, egyem a kis szívüket.. Mert olvastam ilyen gazdagoktól, hogy akkor is dolgoznának, mert unalom, jááájj....
tegnapelőtt 12:04
 2/22 A kérdező kommentje:

Olyat már én is hallottam, hogy ha nyerne lottón 3-4 milliárdot, akkor is bejárna dolgozni a munkahelyére, különben megölné őt az unalom. Durva, hogy ennyire beszűkült emberek vannak még manapság is.

tegnapelőtt 12:08
 3/22 anonim ***** válasza:
21%
2# Barmok, én se értem...
tegnapelőtt 12:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kivétel az, akiknek hobbi a munkájuk, de nagyon kevés olyan ember van. A többség valami robotmelót végez.
tegnapelőtt 12:22
 5/22 anonim ***** válasza:
66%
Megmondom őszintén, a családos dolgozó embereket még megértem, mert nekik nehezen marad idejük hobbikra. Ettől függetlenül sztem igenis kellene rá időt szakítani, mert ezekből lesznek az unatkozó, mindenkire magát ráerőszakoló nyugdíjasok.
tegnapelőtt 12:27
 6/22 anonim ***** válasza:
41%
Ez nekem is fura, mindig arra gondolok hogy valami nagyon durva baj lehet otthon, valami elől menekül a melóba.
tegnapelőtt 12:27
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, mondok még furábbat. Párom apja 72 éves, munkamániás. Nyugdíjasként a Tesco-ban árufeltöltő. Nem a pénz miatt dolgozik, hanem mert munkamániás. Ha már pihennie kell, az neki már majdhogynem kínszenvedés.
tegnapelőtt 12:34
 8/22 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a főnököm ilyen. Igazi balek.
tegnapelőtt 12:35
 9/22 anonim ***** válasza:
59%
Én nagyon fel tudom találni magam itthon. Beteget ápolok, ezért nem járhatok dolgozni, de a házi munka mellett elég sok szabadidőm van és sokféle hobbit találok. Örülnék, ha soha életemben nem kéne munkát keresnem. Én se értem a pénzes embereket, akik az unalom miatt dolgozni járnak. Pl. imádok bringázni, edzeni, olvasni, filmeket nézni, festeni, kertészkedni, x-boxozni néha, stb...
tegnapelőtt 12:35
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez a munkamánia csak egy fedősztori, inkább az a valószínű, hogy azért járnak be a munkahelyre, mert szeretik cseszegtetni a kollégákat, beosztottakat, a sok pénzükkel meg nem tudnak mit csinálni.
tegnapelőtt 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!