Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ennyire utálja egymást a...

Ha ennyire utálja egymást a két nem akkor hogyan jönnek össze ? 😆

Figyelt kérdés

Fel megyek a tik tokra (mivel férfi vagyok) a nőket ki dobálja nekem..és az összeset mindennek elmondják (igazuk van mondjuk) 😂 de most nem ez a lényeg.

Egy videó nem szól arról hogy jajj milyen szép és okos és megbecsülésére méltó a női nem, hanem kb az összeset ilyen lejárató kampányba teszik, mindegyik egy utolsó k..va, meg a videók akkora gyűlöletet szabadítanak fel szerintem az emberekben oda-vissza is hogy én tényleg nem értem egyáltalán minek jönnek össze az emberek akkor.

Nekem is megvan a saját véleményem a nőkről egyáltalán nem pozitív, de azért eléggé kezd el durvulni a helyzet.

Szerintem ugyan ezt is a nők is csinálják, amikor kiraknak amúgy videót pl milyen gázok a kis farku pasik stb..

Közben meg ilyen koldus üzemmódban vannak a nők, amit egyáltalán nem értek hiszen válogatni lehet köztünk idióta férfiak között.

Így mindent össze véve egyáltalán nem védem a nőket…de én azon gondolkodtam hogy össze jönnek, meg történik a szokásos baleset, és utána mindig ugyan az van..sőt egyáltalán akkor minek ??

Nekem egy nő elég szokott lenni egy 2-3 hónapig 😂 utána már csak a kín van vele, de mondjuk én meg fiatal vagyok

ma 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te nem csak fiatal vagy, hanem egy tudatlan, beképzelt, gyökér p*cs.

Én azt nem értem, miért nem önfejlesztéssel foglalkoznak az emberek ahelyett, hogy egymást lehúznák?

Azt hiszed apukám, te akkora főnyeremény vagy? Egyszer rágjon meg és köpjön ki nagyon csúnyán egy csaj, akkor majd lesz miért sírnod és nyalogathatod hónapokig a sebeidet.

Az, hogy nem találsz normális nőt, az nagyrészt a te hibád, hiszen te magad vonzod be az olyanokat.... De hiszen mint írtad, erre is van igényed.

ma 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pl úgy, hogy nem utálom kollektívan az összes férfit, ha mondok is valami rosszat, az konkrétan azokról a férfiakról szól, akire igaz az adott dolog, amiről panaszkodom. Pl rengeteg a szexista, komolyan vehetetlen, bunkó barom, de nem mindegyik ilyen, nyilván akivel összejövök, rá sem igaz ez. Ha addig eljutok, hogy valakivel randizom, az eleve jó benyomást tett és nyilván adok neki időt, hogy bizonyítson, nem könyvelem el a semmi alapján olyannak, mint amilyenek sokan mások.
ma 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja hogy a kérdésre is válaszoljak érdemben:

Az egész igazából a szaporodásról szól. Nem utálják egymást a nemek, hanem a 21.században egy egészen más gondolkodásmód van, amire egyszerűen még nem készültek fel az emberek.

ma 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Te és az általad fogyasztott tartalmak is a szélsőséget képviselik, közük nincsen normális emberekhez, akik átlagos életet élnek. Egy normális ember (legyen nő vagy férfi) ugyanis nem szélsőségekben gondolkozik, hanem képes felfogni, hogy mindkét nemben van mindenféle ember.

Vannak ostoba, gyűlöletteljes, veszélyes férfiak, akiknek nem lenne szabad emberek közt mozogni, és ugyanígy vannak normális férfiak, akik intelligensnek, műveltek, kedvesek, segítőkészek és napestig lehetne még sorolni. Ugyanez a kettőség igaz a nőkre is. Minden létező csoportban van mindenféle ember. Az, amit itt te leírtál pont ugyanolyan hülyeség, mintha azt mondanám, hogy minden német egy fasiszta, gyűlölködő náci vagy hogy hatvan éves kor felett minden ember abszolút összehullik értelmileg vagy hogy a fizikai fogyatékossággal élők mind életképtelen, hasztalan senkik. Ugye, hogy milyen ostobaságnak hangzik mindez?

A kérdésed tökéletesen bizonyítja, hogy miért van sok nőben ellenérzet a férfi nem iránt. Kiprovokáljátok. Egyetlen nőt sem ismersz személyesen, akiről írtál, mégis olyan megvetéssel és haraggal írsz róluk, hogy teljesen érthető, ha téged utálnak. Megnyugtatlak, a férfiak többségét nem utálja senki, pont azért, mert veled ellentétben nem ellenséget keresnek a nőkben, hanem egyenlő félként, értelmesen tudnak viszonyulni hozzájuk. Sértegetsz másokat és csodálkozol, hogy ők is sértegetnek téged? Ennyire nem érzed a helyzet iróniáját?

Nem utálom a férfiakat, mert nincs miért. Önmagában nem jelent semmit az, hogy történetesen egy farokkal a lábuk között születtek. A párom, az apám, a nagyapáim, számtalan férfi barátom és kollégám fantasztikus emberek, akikért hálás vagyok, pont úgy, ahogyan az életemben lévő nőknek is. Veled ellentétben már oviban megértettem, hogy semmi értelme az ilyesfajta szélsőséges, gyűlöletteljes világszemléletnek, mert végsősoron semmi haszna nincs, pont ellenkezőleg.

Az értelmes emberek, akik nem TikTok videókra és sztereotípiákra építik a világlátásukat, nem utálják se a saját, se a másik nemet. Különböző egyéneket utálnak (annak viszont mindig valódi oka van), illetve káros tendenciákat, de az még mindig nem egyenlő több milliárd emberrel.

24/N

ma 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

10 pontos és nagyon jó kérdés:).

Többnyire érdekből. Másrészt: sokan egyik kapcsolatból a másikba csapódnak, közben megtapasztalják, hogy ez nem csak szuper dologból áll, így egy idő után beletörődnek, hogy "Ez van".

ma 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!