Mit csináljak ha a 2 barátnőm utálja egymást?
Szülinapom lesz, és szeretném ha eljönnének rá.
Viszont az egyik ki nem állhatja y-ont.
Nem szeretném ha feszengene hogy ott van y, de y is elég fontos szerepet töltött be az életembe.
Attól félek ha y-olt nem hívom meg, megsértődik hiszen mindig meghívtuk egymást egymás bulijára.
Úgy tervezem, hogy mindenki az elején elkezd klikkesedni (ki ismer kit..) majd a végén, mikor már van bennük pia össze jön a társaság.
Ezen a napon megengedett nekem az önzőség... nem?:$
Csak félek hogy a barátnőm nem fog eljönni ha y is ott van. És ő nagyon naaagyon fontos nekem.
Próbáld meg a buli előtt szervezni valamilyen programot és hívd meg mindkettőt de úgy hogy ök ne tudjanak rola hogy a másik is jön. De lehetőleg olyan programot szervezz amit minketten szeretnek. És akkor lehet hogy megbékélnek.
Vagy ha ez nem jönne be akkor foglalkozz az egyikkel és akkor a másik el akar beszélgetni vele és a végén leget hogy megbékélnek.
Nekem az első vált be a második az egyik barátnőmnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!