Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a feltétel nélküli...

Támogatnád a feltétel nélküli alapjövedelmet?

Figyelt kérdés

Mindenki kapna 100 ezer forintot , szerintem tök jó lenne.

Én támogatnám

28f

febr. 17. 18:19
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Momentum talán támogatja
febr. 17. 18:19
 2/22 anonim ***** válasza:
59%

SOHA!

Ingyenélőket nem.

Az megy Nyugaton a migránsoknak!👎🏿

febr. 17. 18:21
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

Mivel joformán a félhavi bérem adó igy nem ártana vissza is kapni belőle akármilyen formában.

Amugy a lúzereknél dílereknél vagy munkanélkülieknél nyugdíjasoknál stb lehet kialakulna egy kisebb anarchia. Lehet egymást szednék le vernék meg törnének be jobban virágozna a feketepiac drogkereskedelem meg stb.

febr. 17. 18:26
 4/22 qkker1 ***** válasza:
73%
Nem.
febr. 17. 18:29
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Semmiképpen. Az "átkosban" ha nem is ilyen, de ehhez hasonló bérezés volt. Ez gátolja a fejlődésnek minden formáját.
febr. 17. 18:35
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem, pedig csóró vagyok. Nem látom miből lenne rá pénz, illetve fedezet, ha több pénzt nyomtatnának. Nem hiányozna egy mégnagyobb infláció, és áremlelkedés. Meg amúgy is, minek egy olyan embernek még 100 ezer Ft, aki amúgy is tele van pénzzel?
febr. 17. 18:35
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem akkor minden olyan arányban drágulna. Nyilván akinek 0 Ft a jövedelme, annak talán segítene, de egyébként szerintem olyan lenne kicsit a hatása mint az árstopnak és egyéb jól hangzó intézkedéseknek.
febr. 17. 18:43
 8/22 tejjelkifili válasza:
39%

#5 viszont nem voltak ekkora társadalmi különbségek, ennyire leszakadó rétegek, ahonnan nem lehet kitörni.

Én amúgy támogatnám. Pont a fenti miatt, hogy valami minimumon el lehessen akkor is létezni, ha valakinek nem jönnek össze a dolgok. Mert innen van még remény visszacsatlakozni.

Viszont szerintem soha nem fog megtörténni. A politikusok a gazdagokat szolgálják ki mindenhol. Soha nem fogják bevezetni.

febr. 17. 18:48
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
azok kapjanak, akiknek a havi jövedelme nincs mondjuk 15e
febr. 17. 19:01
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem, soha.
febr. 17. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!