Két dolgot vetnék fel. Mi a véleményetek róluk? Az első pont ebben a listában a vagyonadó bevezetése. A második az alapjövedelem bevezetése(feltételes)
Természetesen ez nem a részletes vízió,program ami szerintem jó irányba vinné az országot.
Csak érdekel a véleményetek,
Kulturált,párpolitikát mellőző formában, objektíven.
vagyonadó: mi szükség lenne egy állítólag dübörgő gazdaságban újabb megszorításokra???
+++ mikor szereztem a vagyonomat bőségesen és tisztességesen leadóztam belőle, miért fizessek !mégegyszer!???
alapjöv: felverné az inflációt szóval sokra nem mennénk ezekkel a pénzekkel.
Mivel a fidesz szélsőségesen gonosz, rosszindualú és Magyarellenes, soha nem vetetne be népjóléti intézkedést, mint az alapjövedelem.
De ez kb olyan abszurdum,hogy te a 1900as években vagy amerika déli részén rabszolgatartó.
Erre eléd áll a néger és azt mondja-emberi lény vagyok, fizetést kérek a munkámért.
Kiröhögik, ahogy a fidesz is kiröhög minden magyart.
Alapjövedelem most is van, ezt hívják közmunkának. Csak egy hibrid rendszert alkot a munkanélküliség statisztikai elsimításával.
Vagyonadó pedig jó ötlet, mivel a vagyont nehezebb eltitkolni mint a jövedelmet. Csak nem megvalósítható Magyarországon csak úgy ha kikerüljük a szupervagyonosokat mint a NER orkok. Ha azokat sikerül kvázi megkerülni, akkor meg lehet adóztatni a vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!