Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha valaki vasárnapi...

Normális, ha valaki vasárnapi ebéd után alszik?

Figyelt kérdés

febr. 17. 11:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Kajakóma, amire gondolsz. Normális.
febr. 17. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Mert mit kéne csinálni szabadnapon tele hassal?
febr. 17. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
A vendéglőben étteremben evés után ágyat is béreltek?:)
febr. 17. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem! Igaz magyar ember dolgozik reggel, éjjel, meg este!
febr. 17. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Hetente egyszer kell egy ilyen nap, én szombaton vagy vasárnap szoktam ledőlni kicsit
febr. 17. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Ez tényleg kajakóma, amit előttem is írtak. Elég gyakori jelenség.
febr. 17. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Amikor nem tudtam, hogy cukorbeteg vagyok, akkor elálmosodtam kaja után (felment a cukrom). Most már nem alszom hétvégén sem ebéd után, maximum egy kis pihenés.
febr. 17. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

Ha nincs egészségügyi oka akkor normális.

De az már bajt IS jelenthet ha étkezés után belehalós álmosságot érez valaki, legtöbb esetben azért, mert amit megevett azt túl nehezen emészti.

Nem eszem lisztet, nagyon sok zsírt vagy olajat és tartósítószert tartalmazó ételeket, én ezektől borultam fel mint a büdösbogár :/

Egy kellemes kajakóma viszont teljesen normális dolog.

febr. 17. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
10 Én is utáltam az oviban. Szörnyű volt minden nap ott szenvedni mire végre vége és meg lehetett mozdulni.
febr. 17. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:
37%

Igen is, meg nem is.

Sajnos igen, hiszen szar az étrendünk, gyorsan felszívódó szénhidrátokkal van tele (cukor, fehér lesztből készült ételek, fehér rizs, stb...), ami hirtelen megdobja a vércukrot, ami ez után hirtelen bezuhan. Ez a kajakóma jelenség. Persze ennél kicsit bonyolultabb és összetettebb, deez a lényege.

Normális az lenne, ha teljes értékű szénhidrátokat fogyasztanánk, kisebb adagokban de gyakrabban, így elkerülhető lenne a kigró-beeső helyzet, kiegyenlítettt maradna az emésztés. És tovább maradnánk energikusak, egészségesek is...

febr. 18. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!