Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatal srácok tényleg...

A fiatal srácok tényleg ennyire szégyenlősek?

Figyelt kérdés

21 vagyok, gyakran járok kondizni és úszni is, nem okoz gondot teljesen meztelenre vetkőzni, nem takargatom magam, de nem is mutogatom direkt.

Tegnap beszédbe elegyettem egy idősebb férfivel az öltözőben és azt mondta hogy tökre megvan lepődve, hogy mennyire lazán járkálok, mert a velem egyidősek úgy takargatják magukat, hogy véletlen se látszódjon semmi :D

Vannak akik még ugyanígy kevésbé szégyenlősek? :D

febr. 17. 07:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#9 -mi van a liberalizmussal? nem értem, mire gondolsz itt.

Egyébként biztos sokan meglepődnek, nálunk van egy meleg srác, és már mondta ezerszer, hogy tetszek neki, aztán mindig felkínálom a lehetőséget, hogy jöjjön velem zuhanyozni, ha akar. Ő pedig általában akar, és azt mondja, a többiek inkább nem zuhanyoznak mert nem akrják, hogy lássa őket. Engem meg nem érdekel, poén :)

9-es jut eszembe, ez is csak nálunk van így. Normálisabb helyeken általában a hetero fiúk abszolút büszkék arra, ha tetszenek más srácoknak, mert az mégis nagyobb elismerés, mint a lányoknak tetszeni, ami evidencia. Nálunk valahogy nem igazán van jelen ez a felfogás.

tegnapelőtt 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A kodeukált zuhanyzók a legjobbak :)
tegnapelőtt 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Kit hogy neveltek fel

Én a szekrenyem fele fordulva atveszem a ruhaimat ha valaki beszelgetni akar akkor se fordulok felé

tegnapelőtt 17:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem ez a neveléses dolog nem igaz, hiszen a legtöbben pont tesznek magasról, sőt kifejezetten szembefordulnak a neveléssel. Nem?
tegnapelőtt 18:13
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Nemhiszem mert akinel otthon nem volt meztelenkedes az azt szokta meg hogy nincs
tegnapelőtt 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
De most minek kell mutogatni egymásnak a fütyit? Egyik nap az öltözőben ott helikoptereztek négyen, most az hol normális?
tegnapelőtt 20:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16 - az tök jó :) mi is sokszor csináltuk. sőt, sokszor csajoknak is, és behaltak a nevetéstől.
tegnapelőtt 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
17. Az szép XD
tegnapelőtt 21:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de azért mert az tszokta meg, attól még vágyhat rá.

Olyan ez, mint amikor mondják, hogy "jaj pedig olyan jó családból való, mi se értjük, mi lett vele". Én elég sok példát láttam arra, hogy nemcsak tesznek magasról, mit akartak volna beléjük nevelni, hanem kifejezetten az ellenkezőjét akarták. Jelen esetben pl titokban jártak nudi strandra, a szülők sose tudták meg, mert mindig valami mást mondott otthon.

Szóval azért ez a neveléses dolog elég kétélű, egyáltalán nem biztos, hogy a gyerek el is fogadja, amit lát otthon és ő is úgy akarja.

tegnap 10:15
 20/22 anonim ***** válasza:

A nevelés nem azt jelenti, hogy elmondom a gyereknek, mi a jó.

Hanem elsősorban példamutatást. A gyerek nem azt a viselkedést sajátítja el, amiről a szülő papol, hanem amit a szülő csinál.

Ha a szülő kellemetlenül érzi magát ruha nélkül, és mindig takargatja magát, akkor aztán elmondhatja a gyereknek, hogy érezze magát felszabadultan ruha nélkül, nyilván nem fog működni. A gyerek látja az ellentmondást aközött, amit a szülő mond és amit a szülő csinál.

Azonkívül a környezet, a peer group, iskola, média, társadalom egésze úgy viselkedik, hogy a takargatást mint kötelező normát prezentálják és élik meg, különösképpen a gyerekekkel szemben extrém görcsösen. Lehet a család bármilyen felszabadult, a tágabb környezet akkor is frusztrációt fog sulykolni a gyerekbe a teste miatt. Legkésőbb akkor, amikor az osztálytársai a teste miatt kicsúfolják, bele fog vésődni a szégyenlősség.

tegnap 17:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!