Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » T i is azt látjátok, hogy...

T i is azt látjátok, hogy azok az emberek, akikben tengernyi a szeretet, leginkább csak küszködnek az életben, nem találják a helyüket, nem lelnek párra, mígnem az érzéketlen, önző, másokat letojó emberek sosincsenek egyedül?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka?

febr. 16. 14:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
Csak mert fèltèkeny vagy azokra,akik ha kell 10 ujjukra kapnak nőt nem nyavajogni kell ès nem a világot vàdolni azzal,hogy nem talàlsz pàrt,hanem fogadd el hogy ez van nem találsz, vagy tegyèl èrte hogy talàlj.
febr. 16. 18:50
 22/29 anonim ***** válasza:
71%

Újabb jele, hogy te csak vádaskodni tudsz, mert nem fogadod el az igazságot. Ahogy már írták, irigy és féltékeny vagy.

Nem szerencse kérdése az, hogy nekem 12 éve van párom.

Szerencse nem létezik. Mindenki saját maga életének a kovácsa.

Az pedig egy óvodás szintű viselkedés, ha neked valami nem tetszik, akkor máris kötözködsz, vádaskodsz és ujjal mutogatsz a másikra.

De tényleg, elgondolkodtál azon, hogy milyen hibáid vannak, ami miatt nem kellesz senkinek? Nem vagy hibátlan. Hibáidat elkezdted kijavítani?

febr. 16. 19:08
 23/29 A kérdező kommentje:

22

Szerencse nem létezik?

Szóval ugyanígy lenne 12 éves kapcsolatod, ha fél lábbal, nyúlszájjal meg púpos háttal születsz?

Szimpla mázli, hogy jó génekkel születtél...

Persze ez csak egy sarkított példa volt, de senki sem tehet róla, hogy a génlottón végül milyen számokat sorsoltak neki... Eleve meghatároz, hogy fogyatékkal vagy anélkül születsz. Persze lehet orbánráheleskedni, de semmi értelme.

febr. 16. 20:21
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Nicolas Vujicic-nak se keze, se lába, mégis házas és gyereke is van.

Szóval kérlek, fejezd már be a sírásodat.

De tudom, mindjárt azt fogod írni, hogy akit írtam, híres. Tudod, nem mindenki ragad le a te kis alacsony szinteden.

febr. 16. 20:25
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem a világot kell bàntani,mert ez van,hanem minden ellenére tenni a jobb cél érdekében.

Ha genetikai rendellenessèggel születtèl akkor olyan párt kell keresni aki hozzád hasonló.

febr. 16. 20:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így látom. Érzéketlen, önző emberek biztosan egyedül vannak. Legalábbis nem igazi kapcsolatban.Az olyan emberek, akik meg úgy érzik, hogy tengernyi a szeretet bennük, sokszor nem is igazán tesznek erőfeszítést senki irányába és sokszor elvárják, hogy feléjük viszont mindenki mindig nyitottan álljon.
febr. 17. 22:03
 27/29 anonim ***** válasza:

26-osnak nagyon igaza van. Én is így látom.

Meg azok, akik ezeket így nagy szavakkal ilyen kijelentéseket tesznek, idővel mindig az ellenkezőjét bizonyítják. Tapasztaltam.

febr. 18. 13:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"És nem szeretem az egyszerű embereket."

El is magyaráztad, ezért nincsen társad kérdező. Túl bonyolult vagy a közönséges emberek számára. Az nekünk riasztó...

tegnapelőtt 15:34
 29/29 anonim ***** válasza:

A kérdező nem elégedett önmagával,nem elégedett a világgal,azt írta fentebb,hogy genetikai rendellenességgel született.

De ő ennek ellenére "Nem szereti az egyszerű embereket"

Ujjal mutogat másokra,mert nem talál párt maga mellé.

Erről senki nem tehet,lehet párja csak keresni kell. Vannak nők, akik hasonló betegséggel születtek mégis boldogok,és nem mutogatnak,nem hibáztatnak másokat,hanem tesznek a jobb életért.

tegnapelőtt 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!