Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » T i is azt látjátok, hogy...

T i is azt látjátok, hogy azok az emberek, akikben tengernyi a szeretet, leginkább csak küszködnek az életben, nem találják a helyüket, nem lelnek párra, mígnem az érzéketlen, önző, másokat letojó emberek sosincsenek egyedül?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka?

febr. 16. 14:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"Erről a mondatról is süt a gyengeség. A nők többsége nem szereti ha egy férfi gyenge."

Igaz, azt szeretetiek, aki szétveri a pofátokat :(

febr. 16. 18:16
 12/29 A kérdező kommentje:
*szeretitek
febr. 16. 18:17
 13/29 A kérdező kommentje:
Keanu Reeves egyszer azt mondta, hogy nem szeretne olyan világban élni, ahol a kedvesség, a szeretet gyengeség. Hát eljött ez a világ.
febr. 16. 18:19
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Ne keverd a két dolgot!

Nem vernek szét,csak mi nők szeressük ha a párunk,aki mellettünk van igazi FÉRFI és nem egy gyenge jellem.

febr. 16. 18:21
 15/29 A kérdező kommentje:

14

Az mit takar? Ha valaki szeret, az nem lehet jellem? Nem értem...

febr. 16. 18:23
 16/29 anonim ***** válasza:
37%

A gyengeségedet tüntetted fel a kérdésedben...

"Küszködsz az életben,nem találod a helyed"

Ez egy gyenge emberre jellemző kijelentés

Nemtudom hány éves lehetsz,hogy nem akar veled ismerkedni senki,de én arra következtetek,hogy nem lehetsz már fiatal.

febr. 16. 18:26
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

18.16 kor megláttuk annak a tenger szeretetnek a valós mélységét.

Hát, ja.

febr. 16. 18:34
 18/29 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztalom, hogy az egyszerű embernek egyszerűbb a dolga ebben is. A birka sem gondolkodik a maga helyén az univerzumban... Elég neki annyi, hogy legel. Na, szerintem az erősnek titulált férfiak is pont ilyenek. Egyszerűek, ezért nem ingatja őket meg semmi. Nem tagadom, én egy bonyolult ember vagyok, bonyolult lelkivilággal. És nem szeretem az egyszerű embereket. Alapvetően nincs velük bajom, csak végtelenül unalmasnak találom őket. Persze bevallom, egyrészt irigylem is őket. A tudatlanság áldás! És vonzó is! Szeretnék én is buta "alfahím" lenni. Bárcsak az lennék! Mindent megbocsátanának. Egy vonzó buta embernek mindent megbocsátanak.
febr. 16. 18:34
 19/29 A kérdező kommentje:

17

Leírtam egy nagyon sajnálatos dolgot. Bár ne így lenne! De valahogy mégis így van. Hány nőt ver meg a palija? És hány bocsát meg neki?

febr. 16. 18:35
 20/29 anonim ***** válasza:

"Buta alfahím lenni"

Attól,mert valaki alfahím és jól néz ki,nem biztos,hogy buta!

Ha nem érzed jól magad a bőrödben változtass a külsődön hátha kellesz valakinek!

febr. 16. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!