Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol találok olyan embereket,...

Hol találok olyan embereket, akik rájöttek, hogy a jelenlegi életszakaszuk egy kollektív próbatétel?

Figyelt kérdés
Ezt csak az érti, aki átélte ezt. Jó lenne hasonló embereket találni, akik tudják, hogy minden szenvedés megoldása, a felismerés. Annak a felismerése, hogy egy kollektív próbatételbe helyeztek minket, amiből csak együtt tudunk kiszabadulni. Akinek esetleg nem világos kifejtem majd részletesebben.

febr. 15. 15:20
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Igen. Bár én nem gondolom, hogy gépek csinálják ezt velünk.
febr. 15. 16:22
 12/49 adzsányi válasza:
76%

Senki nem "csinálja" veled, te csinálod magaddal. Azért vannak az életedben ismétlődő személye, fura események, mert olyan a személyiséged, amilyen. A te személyiséged az oka ennek, kiszabadulni pedig úgy tudsz belőle, ha felismered a saját indítékaid, motivációid, és objektíven állsz hozzájuk. Ezt hívják önismeretnek.

Ehhez nem kell senki más segítsége, bár az igaz, hogy annyiban a segítségedre lehetnek mások, hogy tudsz tanulni tőlük, ill. rádöbbenthetnek egyes dolgokra.

febr. 15. 16:41
 13/49 A kérdező kommentje:
Ez egy szokásos elterelő szöveg. Bár jó jel, hogy ilyen hamar felbukkant. Ez is csak azt erősíti, hogy jó úton járunk.
febr. 15. 16:47
 14/49 anonim ***** válasza:
50%
Pedig 12-es jó választ adott. Az életed nagyban függ attól a személyiségedtől. Ha megváltozol, az életed is változni fog.
febr. 16. 01:02
 15/49 anonim ***** válasza:
Hogy értelmezed a kollektív szót ebben az esetben?
febr. 16. 10:05
 16/49 A kérdező kommentje:
Hogy együtt vagyunk ebben a játékban, és együtt tudunk kijutni belőle?
febr. 16. 12:32
 17/49 anonim ***** válasza:

#16: Ja értem. De együtt kivel? A szomszéddal? A családdal? Az egész országgal? Az egész világgal?

Kijutni? Hova?

febr. 16. 12:52
 18/49 A kérdező kommentje:
Aki nyitott rá, azokkal egyelőre. Ahogy írtam a következő szintre jutás a cél.
febr. 16. 13:55
 19/49 anonim ***** válasza:

#18: Az, hogy valaki nyitott egy konteóra, nem egyenlő azzal, hogy a konteó szerint kik tartoznak egy kollektívába...

Szóval külön kellene választani, hogy kikkel akarod megbeszélni, és hogy mit.

Arra már nincs is válasz, hogy hova lehetne kijutni?

febr. 16. 16:11
 20/49 A kérdező kommentje:
Már leírtam, ha nem érted, nyilván nem téged keresünk. A többieknek értékelem az érdeklődését. És várom a további nyitott személyeket.
febr. 16. 16:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!