Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hamar ráéreztek, ha egy...

Hamar ráéreztek, ha egy tőletek butább emberrel beszélgettek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, pár mondat után már tudjátok?

tegnap 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9 már abból kiderül ahogy beszél

Sőt a tekintetéből

tegnap 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindig, mert tényleg vannak olyan emberek, akik teljesen jól tudnak fogalmazni, nem ilyen fogyatékos őstulkok, és csak akkor derül ki, hogy buták, amikor valami konkrét problémát kellene megoldani. Abból nem feltétlen derül ki, hogy arról beszélgetünk, mi a hétvégi program vagy ki milyen sorozatot néz épp, de abból sem feltétlenül, ha valami véleményt kell kifejteni.
tegnap 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki jól tud fogalmazni az már eleve nem annyira hülye

Meg ez is egy skálán mozog

Nekem is volt olyan munkatársam, aki elég egyszerű volt, nem volt okos de nem is volt síkhülye, ezért jól el tudtam vele lenni

Még ellazító is volt mert könnyed témákról tudtam vele beszélgetni és nem kellett megerőltetnem magam.

De nyilván végig éreztem hogy nem éppen egy agytröszt.

Viszont olyan munkatársam is volt, aki annyira ostoba volt hogy 2 perc után kifolyt az agyam a helyéről tőle(nem az eszünk kellett ahhoz a munkakörhöz anno)

Én azt vallom magamról hogy 95 százalékos pontossággal mindig be tudom lőni hogy ki mennyire okos

Nyilván ha extrém intelligens vagy extrém hülye azt a legkönnyebb

De rengeteg a köztes ember is.

tegnap 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, kezdetben semmiségekről beszélgetek, ha valaki azokról se tud, akkor nagyon tényleg rém buta, de ahhoz már megszóllania se kell 😅
ma 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen; pár mondat után, egy rövidebb beszélgetés alatt sikerül általában.
ma 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, viszont mindegyik politizál közülük
ma 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!