Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abban kernek segitseget,hogy...

Abban kernek segitseget,hogy kezeljem ezt a helyzetet. Olyan uj ismerosokkel fogok talalkozni akikkel edddig csak interneten beszeltem. Van ket gyerekuk is. Hozzak a gyerekekekt is a talalkozora. Hogy lehet igy beszelgetni?

Figyelt kérdés
Zero ilyen tapasztalatom van. Nulla. Az osszes ismerosom akivel eddig tartpottam a kapcsolatot ott nincs gyerek. Milyen programot talaljunk ki mint talalkozo helyszin? Elso szemelyes talalkozas lesz. Megyunk ketten a felesegemmel es a masik pár is jon,csak extra lesz a 2 gyerek. Amikor feljot,ohgy milyen helyre menjunk egybol azt javasoltak,hogy olyan ahol a gyerekek el tudnak jatszani, pl egy minigolf vagy hasonlo. Javasoltak egy harckocsis muzeumot is,csak mert a gyerekek nagyon szeretik. Minket ez kb nem erdekel. En javasoltam,hogy egyunk valamit es toltsunk el par ora ismerkedest. Azt talan a gyerekek is vegig tudjak ulni. Fogalmam sincs,hogy a 7-8 eves gyerkekek mit csinalnak, meddig birjak,hogy viselkednek stb. Szoval egy kis segitseget szeretnek kerni abban,hogy kezeljem a helyzetet. Nem tudjak masra ahgyni a gyerekeket,nicns a kozelben egy rokon sem.
ma 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén én nem mennék így.
ma 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem találkoznék így ismeretlen emberekkel. Főleg nem harckocsi múzeumban, vagy egyéb olyan programon, ami nem érdekel és még fizessek is érte. Semmi olyan helyre nem mennék egyébként sem, ami fix időhöz kötött, mert mi van, ha megunom őket és még órákig kell hallgatni, vagy neveletlenek a gyerekek és leégetnek.

Legfeljebb állatkerthez hasonló helyre mennék, vagy olyan szabad térbe, parkba, ahol sétálni, leülni, enni lehet.

Miért kell ismeretlenekkel ismerkednetek?

ma 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, miért ismerkedtek így, de a ti dolgotok.

Ha jó idő lenne, keresnék egy olyan éttermet, amihez csatlakozik játszótér és ott a gyerekek játszhatnának, míg a felnőttek beszélgetnek. De kérdés, hogy téli időben ez jó ötlet-e.

Múzeumba halott dolog menni. Most egymással beszélgetnétek, vagy a múzeumot néznétek végig?

Még a kirándulás jutna eszembe, ahol a gyerekek tudnak szaladgálni is, és menet közben tudtok beszélgetni. Szintén kérdés, hogy nektek ehhez nincs-e hideg.

Talán az állatkert még jó ötlet lehet, amit #2 írt.

ma 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi értelme? Tartsátok a kapcsolatot azokkal, akikkel eddig. Ahol nincs gyerek.
ma 11:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Miert kellene elzarkozni azok elol akiknek gyerekuk van? Egyatalan nem az a cel. Mellesleg rokoni kapcsolatrol van szo. Igaz tavoli,de megis rokoni.

Hozzank nem hivnam oket es nem is mennek hozzajuk elsore ezert javasoltam a semleges kornyezetet.

ma 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5-re:

Pedig nekem (pláne rokon esetén) kézenfekvő lenne náluk találkozni. A gyerekek, ha elunják a felnőttek csevegését, bevonulhatnának a maguk szobájába, a maguk játékaival játszani, ti meg simán tudnátok beszélgetni.

ma 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
De meghivatni sem akartuk magunkat, 0k nem ajanlották fel.
ma 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy ők vetették fel a minigolfot. Nem tudom, hogyan működnek ezek, de annyiból lehet jó ötlet, hogy a gyerekek vígan golfoznak, ti meg vagy golfoztok vagy nem, de tudtok mellettük beszélgetni.
ma 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, a gyerekek nem fognak pár órát nyugton ülni az étteremben, ezt felejsd el. Ha öt percig is beszélgetni akartok, akkor olyan helyet válassz, amit ők ajánlanak, ők ismerik a gyerekeiket.
ma 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!