Abban kernek segitseget,hogy kezeljem ezt a helyzetet. Olyan uj ismerosokkel fogok talalkozni akikkel edddig csak interneten beszeltem. Van ket gyerekuk is. Hozzak a gyerekekekt is a talalkozora. Hogy lehet igy beszelgetni?
Én eleve nem találkoznék így ismeretlen emberekkel. Főleg nem harckocsi múzeumban, vagy egyéb olyan programon, ami nem érdekel és még fizessek is érte. Semmi olyan helyre nem mennék egyébként sem, ami fix időhöz kötött, mert mi van, ha megunom őket és még órákig kell hallgatni, vagy neveletlenek a gyerekek és leégetnek.
Legfeljebb állatkerthez hasonló helyre mennék, vagy olyan szabad térbe, parkba, ahol sétálni, leülni, enni lehet.
Miért kell ismeretlenekkel ismerkednetek?
Nem nagyon értem, miért ismerkedtek így, de a ti dolgotok.
Ha jó idő lenne, keresnék egy olyan éttermet, amihez csatlakozik játszótér és ott a gyerekek játszhatnának, míg a felnőttek beszélgetnek. De kérdés, hogy téli időben ez jó ötlet-e.
Múzeumba halott dolog menni. Most egymással beszélgetnétek, vagy a múzeumot néznétek végig?
Még a kirándulás jutna eszembe, ahol a gyerekek tudnak szaladgálni is, és menet közben tudtok beszélgetni. Szintén kérdés, hogy nektek ehhez nincs-e hideg.
Talán az állatkert még jó ötlet lehet, amit #2 írt.
Miert kellene elzarkozni azok elol akiknek gyerekuk van? Egyatalan nem az a cel. Mellesleg rokoni kapcsolatrol van szo. Igaz tavoli,de megis rokoni.
Hozzank nem hivnam oket es nem is mennek hozzajuk elsore ezert javasoltam a semleges kornyezetet.
5-re:
Pedig nekem (pláne rokon esetén) kézenfekvő lenne náluk találkozni. A gyerekek, ha elunják a felnőttek csevegését, bevonulhatnának a maguk szobájába, a maguk játékaival játszani, ti meg simán tudnátok beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!