Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életed lerosszabb...

Mi volt életed lerosszabb döntése?

Figyelt kérdés

febr. 5. 04:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
Hogy az első házasságomat tönkretettük. :)
febr. 7. 09:39
 22/24 ludwigvan válasza:
4-es, 6-os! Köszi, hogy megosztottad ezt itt! Bajban vagy, de van megoldás. Egymillió százalék, hogy szülés utáni depresszióban szenvedsz - AZONNAL szakemberhez kell fordulnod! Hívd föl a háziorvosod, és mondd el az érzéseidet neki! Ne félj attól, hogy mit fog gondolni rólad, mert semmi rosszat nem fog gondolni, mert amit érzel, az természetes. A terhesség és a szülés annyira felborítja a hormonháztartásodat, hogy a gondolataidat is befolyásolja - azt hiszed, hogy ezek a te érzéseid, de igazából csak a hormonjaid okozzák. Pont ezért az orvos meg fogja érteni, és be fog utalni egy pszichológushoz. Ne félj a férjednek is beszélni erről - ugyan ő nem biztos, hogy megértő lesz, mert minek is tudna ezekről a dolgokról, de ha utánaolvastok az interneten, nagyon sok anyagot fogtok találni róla. Szülés utáni depresszió - így keressetek rá!
tegnap 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Az hogy nem doglottem meg 12-13 éves koromba
tegnap 14:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyetem alatt korábban el kellett volna kezdenem dolgozni, és akármennyire is csúnyán hangzik, inkább vállalni egy jobb diákmunkát és hanyagolni a tanulást annyira, hogy átmenjek. Kutya nem nézi, főleg az én szakomnál, hogy 5-össel mentem-e át vagy 2-essel, de ma már valószínűleg sokkal jobb munkám lenne, ha nem a tanuláshoz meg az ilyen-olyan órákhoz passzintottam volna a keresett munkákat, és mondjuk multihoz mentem volna gyakornoknak, nem plázába sálakat árulni műszakonként meg szarért-húgyért médiát leiratozni (ami tényleg kb. az, hogy droidként begépelem a híradóban elhangzottakat). Most sem rossz az állásom és most sem keresek rosszul, de valszeg jobb munkahelyen dolgoznék, hasonló pozícióban jobb fizetéssel és több félretett pénzem lenne.
ma 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!