Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életed lerosszabb...

Mi volt életed lerosszabb döntése?

Figyelt kérdés

febr. 5. 04:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

6~

Ne haragudj meg, pedig rosszul fog esni az érzékeny lelkednek. De a javarésze saját felelősséged és csak te tehetsz ellene is! Te is világra pottyantottad a babát, nem csak ő tehet róla, ismerned kellett volna vagy valami kisiklott, nem vezetheted le a babán rohadtul a saját trutyitokat, az összes ide kihányt negatív gondolatodat megváltoztathatnád! De te nem akarod. Ha akarnád, ezt nem így írtad volna ide. Bocs! Sok dolgot megértek és talán tényleg féreg az urad, de változtass az életeden!

febr. 5. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Jelen pillanatban úgy érzem, az, hogy az utolsó pillanatban sorrendet módosítottam, így az az egyetem került első helyre mesterre való jelentkezésnél, ahol az alapot is végeztem. Jól érzem itt magam, viszont ez nem elég, mert nem gondolom azt, hogy olyan szintű tudást kapok, ami reális lenne, ami megütné a mester szintjét.

A másik meg... egyre inkább azt érzem, a szaktársaim nagyja visszahúz. Nem is vagyok benne biztos, hogy mindenkinél megvan az elvárt bemeneti tudás. Ez nyers volt, de komolyan így érzem.

febr. 5. 11:21
 13/24 anonim ***** válasza:
#12 ugyanezt érzem én is
febr. 5. 11:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy fogalmam sincs

Ha lenne lehetosegem visszamenni 10-20 evet azt se tudom mit csinalnek mashogy

febr. 5. 11:53
 15/24 Szolovjov ***** válasza:
65%
Egy Honda CBR megvásárlása. Kiderült az MZ sokkal jobb motor. A másik egy kismacska befogadása. Azóta csak amortizálja a lakást, nem hagy aludni, stb. Már értem miért mondják hogy állatnak a lakásban nincs keresnivalója.
febr. 5. 12:21
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
A MÁV
febr. 5. 13:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Az első házasságom.
febr. 5. 20:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem mertem bitcoint venni öt évvel ezelőtt.
febr. 5. 20:13
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Akkor merjél most venni valami kriptovalutát ami 5 év mulva ku*va sokat fog érni nehogy megbánd 🤣
febr. 5. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy tovább maradtam egy kutya nagyon rossz munkahelyen.
febr. 5. 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!