Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van sokkal kevesebb...

Miért van sokkal kevesebb depressziós fekete férfi?

Figyelt kérdés
A depressziós állapottal folyton a fehér és ázsiai férfiakat ábrázolják. Fekete kultúrában még a templomi misék is jó hangulatban, énekelgetve telnek. Csak egy példa a nagyon sok közül.

febr. 4. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

New yorkban élek, és rohadt sok depressziós fekát ismertem már...

Most direkt rákerestem, nem találtam sem magyar, sem angol, sem német nyelven olyan hiteles írást, ami bizonyítaná az állításodat...

Tehát a követkehtetésem, magyarországon élsz, tehát annyit tudsz a feketebőrű emberekről, amennyot a tv-ben látsz belőlük, ebből aztán idióta hülyeségeket képzelsz róluk...

Pont ugyan olyan elcseszett emberek, mint bárki... semmi köze ennek a bőrszínhez...

Sőt... afrikában rettenetes tömegek élnek mélyszegénységben egyes régiókban, elnyomásban, polgárhábofús övezetekben... gyémánt háborúban... európa, kína által kizsákmányolt területeken... biztos lehetsz benne, hogy mivel semmilyen statisztika nem készül róluk amit az orrpdra kötnének, ez azt jelenti, hogy alig van köztük depressziós...

febr. 4. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
3-as. Hát szerintem a romákat ne keverjük a feketékkel. Egyrészt pszichológushoz sokszor-bármennyire tetszik vagy nem, de az intelligensebb formák járnak.... Na most a romák nagy százaléka sajnos nem az intelligenciaról híres.
febr. 4. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

Náluk is sok a depis, csak máshogy kezelik. Elfolytják, agresszióban vezetik le, drogokba menekülnek.

Ha nem lennének depisek, nem lenne annyi hajléktalan, drogos színesbőrű. Harlemben szerinted az élet móka és kacagás? Nem!

febr. 5. 08:15
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Azért mert ahonnét származnak, a dzsungelból, alapvetően boldogság uralkodik. Érnek a finomabbnál finomabb trópusi gyümölcsök, a majmok bohóckodnak a faágakon, színes madarak rikácsolnak, a leopárdok hemperegnek a fűben. A törzs meg ül a tábortűz körül és dobolnak, táncolnak. Ilyen világban nincs helye a depressziónak.
febr. 5. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
A feketék inkább a mának élnek, felelőtlenebbek, nem érdekli őket annyira a jövő, nem terveznek előre, emiatt sokkal kevesebbet is aggódnak a jövő miatt, mint a fehérek, ezért kevésbé depressziósak is.
febr. 5. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
15, te is nyílván rengeteg feketebőrű embert ismersz, onnan ez a hatalmas sztereotíp meggyőződés...
febr. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!