Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, lányok mi a baj...

Hölgyek, lányok mi a baj azokkal a férfiakkal akik nem találnak párt maguknak, miben látjátok ennek fő okát?

Figyelt kérdés
febr. 3. 01:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban nem tudok választ adni, de tapasztalatok alapján igen:

unokatesóm például nagyon zárkózott, munka-otthon pároson kívül alig jár el valahova. Kommunikáció és szociális képességek terén sokat javult, de szociálisan tud kínos lenni.

Egyik szaktársam pedig hirtelen haragú és pillanatokon belül úgy fel tudja magát húzni, hogy majd szétveti az ideg, és mellé durván káromkodik.

Egy másik szaktársamat pedig megviselte az előző kapcsolata, és állítása szerint "eltört benne valami". Ezt nem bántásként mondom, mert amiket arról a csajról mesélt, sajnos nem csodálom.

Több olyan srác, fiú próbálkozott be nálam, akik nem tudtak egy beszélgetést fenntartani, aztán, mikor kínosnak éreztem, hogy csak én próbálkozom, a szememre hányták, hogy passzívabb lettem és személyeskedni kezdtek.

febr. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!