Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, lányok mi a baj...

Hölgyek, lányok mi a baj azokkal a férfiakkal akik nem találnak párt maguknak, miben látjátok ennek fő okát?

Figyelt kérdés
febr. 3. 01:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
#11 Szóval te sem tudsz semmit a nőkről. :) Olyan szép, amikor vak vezet világtalant módra osztjátok egymásnak az észt. És akkor nem értitek, hogy miért nincs csajotok.
febr. 3. 08:38
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

12es én a 7es meg a 11es vagyok.

Feleségem meg egy 5 éves gyerekünk van.

Tudod a munkámból kifolyólag sok mindent látok mert hétvégén meg éjszaka is dolgozok.

Azon kívül hát ott vannak a kollégák, ismerősök is és akarva akaratlanul is látom mi van.

febr. 3. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
#13 És neked az általad adott tanáccsal jött össze a nő? Tetkó, cigi, pia, fű, bulikázás? Ez kellett az asszonynak?
febr. 3. 09:52
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Nekem nem én nem cigizek,nem iszok és pont ezért nehezen is találtam olyan nőt aki hasonló mint én.

Nagyon sok nő feslett meg haszonleső életmódot èl még akkor is ha diplomás meg jó munkája van és akkor sajnos a férfi az ilyenből merít ha tud vagy egyedül marad.

12es voltam

febr. 3. 10:29
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
#14 Ne aggódj, fasziból is van bőven feslett és haszonleső, tudnak maguknak hasonlót találni.
febr. 3. 10:48
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

Én már nem aggódok .🙂

14-es vagyok

febr. 3. 11:00
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

"Nagyon sok nő feslett meg haszonleső életmódot èl még akkor is ha diplomás meg jó munkája van és akkor sajnos a férfi az ilyenből merít ha tud vagy egyedül marad."

Ahogy mondod.

febr. 3. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:
24%
Normálisak. Nem akarnak buta ribikkel összejönni.
febr. 3. 13:49
 19/21 A kérdező kommentje:

Azzal kezdtem a kérdést hogy nők válaszoljanak!

Nem a férfiak képzelgésére vagyok kíváncsi.

Mi nem érthető?

febr. 3. 15:05
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Én félig nő vagyok! Yin és Yang! :)
febr. 3. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!