Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy ennyire érzéken...

Normális, hogy ennyire érzékeny nebántsvirág vagyok?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és eléggé magányos típus.

A legrosszabb, hogy nagyon felzaklat, amikor bunkók vagy flegmák velem az emberek, pl a pénztáros a boltban, vagy munkatárs.

Nemrég például az történt, hogy a futár kihozta nekem a csomagomat, és nem tudtam neki borravalót adni, erre hangosan elkezdett szidalmazni, ocsmányságokat üvöltözni a lépcsőházban, konkrétan zengett tőle a ház. Értem, hogy valszeg elmebeteg volt a csávó, de így sem érzem magam jobban, sőt görcsben van a gyomrom azóta is, ha eszembe jut.

jan. 31. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
A futár tényleg nagyon gáz volt, ha velem történt volna meg valószínűleg utána mentem volna egy konnektorba bedugott csupasz végű elektromos hosszabbítóval és megmutattam volna neki hol nem szabat megérinteni az áramütés veszélye miatt... A többiről magánúton...
jan. 31. 23:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon kemény xDDDDDDDDDD
jan. 31. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Inkább kretén
jan. 31. 23:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó, lehet a kivégzés tényleg túlzás lenne... Nem kell egy futárt villanyszerelésre efféle spéci szemléltetőeszközzel kioktatni! De akkor is felháborító, főleg egy nővel szemben! Egy ártatlan és érzékeny lelkű nővel szemben aki a termtés koronája! Fel vagyok háborodva, nem is kicsit... Ha nem kap borravalót akkor ne igyon bort, nyelje le a békát és távozzon ájtatos képpel! És örvendezzen a fizetésének amit a munkájáért garantáltan megkap... Pöffffff! XD
jan. 31. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Kretén nem kretén, egy ilyen nővel akkor se legyen pofátlan a se**dugasz!
jan. 31. 23:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Senkivel se legyen. Hàt az agyam eldobom, mik vannak. Pedig én is egy kicsi nő vagyok, de ilyen viselkedést sosem tapasztaltam, noha nem szokásom mindig a borravaló, mert nem tartok itthon aprót. Ja, van, aki pofákat vág, de mivel látja rajtam, hogy pont leszarom, ennél tovább sose ment a dolog. Mégis hogy merészelnek ilyet megtenni?!

Kérdező, ha ez az eset nem hetekkel korábban volt, én felnyomnám ezt a rohadékot. Emailen is lehet, nem kell telefonálnod feltétlen. Igen, lehet, nem emiatt fogják kirúgni, de ha másoktól is érkezik rá panasz, hátha. Vagy épp a tiéd lenne az utolsó csepp a pohárban, sosem tudhatod (és igen, az ilyet rúgják ki, mert megérdemli).

febr. 1. 06:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A futár reakciója nem volt normális, mert nem kötelező borravalót adni. Azzal meg, hogy így viselkedik, csak azt éri el, hogy legközelebb sem fog kapni, ha ő jönne újból.

Viszont nem szabad mindent ennyire magadra venni. Régen én is ilyen voltam, képes voltam órákon, rosszabb esetben akár napokig is rágódni hasonló eseteken. De ebben csak magad teszed tönkre, szóval nem éri meg. Próbáld elterelni róla a figyelmed.

febr. 1. 15:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat!

#16 köszi igen erre én is gondoltam, hogy jelzem a cég felé panasz jelleggel (ez az egyik legnagyobb csomagszállító cég az országban amúgy...)

febr. 1. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!