Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egyszerűen...

Miért van az, hogy egyszerűen nincs kedvem/erőm semmihez?

Figyelt kérdés

Csak nagyvonalakban az életemről: 6 év alatt szakváltással szereztem egy diplomát. Most már évek óta mókuskerékben járva dolgozom.

Hétvégén van szabadidőm, de akkor sincs semmi hobbihoz kedved. Régen játszottam most már sajnálom rá az időt, meg talán nem is kötne le. Film szintén ugyanez, de azt még ennyire se szeretem.

Angol nyelvtudásom is jelentősen megcsappant, de totál nincs motivációm leülni elé. Hobbik nem érdekelne, ami igen (autózás/motorozás) arra nem lenne pénzem. Testvérem tavaly meghalt, ő lett volna egyedül akire még szüleim halála után számíthattam volna. Ugyanakkor a halálát már szerintem feldolgoztam vagy inkább szerintem fel se fogtam.

Néha azt gondolom autista vagyok (egy autoimmun betegségem már van), mert barátaim sincsenek, de igényem sincs ugyanakkor ismerkedni sem tudok.

Azt érzem elrohan mellettem az élet és magamra maradok. Annyit meg nem tudok félretenni, hogy x év múlva passzív jövedelemből (államkötvény kamat vagy nem létező, kiadandó lakásom bérleti díja) éljek meg.

Nem tudom min változtassak hiszen kockáztatni pedig nem merek. Abszolút kockázatkerülő vagyok, mert tartok a jövőtől, ugyanis a mostani langyos állapot még viszonylag elviselhető.

tegnap 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
többet kell köl tenem.
tegnap 17:29
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem belesüppedtél ebbe a szürke mindennapokba, ami lehúz. Unod az életed. Megoldás, fel kell kavarni az álló vizet. Pont ebben a szituban vagyok.
tegnap 17:46
 3/12 Senior Séf ***** válasza:
64%
Tedd le azt a nyamvadt telefont, és menj ki.
tegnap 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
sötét szürke tél van :D pihenj. majd jön a tavasz.
tegnap 18:15
 5/12 A kérdező kommentje:
#2: Mire gondolsz? Ötletek?
tegnap 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Csinálj valamit, bármit, leginkább a komfortzónádon kívül.
tegnap 18:54
 7/12 A kérdező kommentje:
#6: A gond az, hogy tényleg semmi nem érdekel. Mostanában motorozáson gondolkoztam de az nagyon drága hobbi. És igazából ugyanúgy céltalan mint egy magányos kerékpározás.
tegnap 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Vegyél egy telket, ültess növényeket.
tegnap 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kell mindennek célja legyen, csináld azért, mert jólesik. Tök jó néha autoba vagy bicajra ülni és csak menni bárhová. Kikapcsol, látok ezt azt, jó az idő, felfrissülök.jobb mint otthon poshadni.
tegnap 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:

#7 nem lehet, hogy azért, mert valami saját szórakoztatásodra gondolsz mint lehetőségekre, élményekre, amit átélsz.

De felnőtt férfi vagy. Lehet az jelentene valami, ha építője lennél a világnak, alakítója.

tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!