Lehet dicsérettel sérteni?
Figyelt kérdés
Mármint, van az a szint, amikor annyira mérges vagy valakire, meg olyan szinten dobáljátok egymást sárral, hogy így.. leakad a gépszíj, és elkezded dicsérni? Amikor lehordod, fűnek-fának, aztán egyszercsak, én szeretlek!, te egy jó ember vagy! Példaképem vagy! Büszke vagyok rád! Nagyon igazad vaaan!
De még ha cinikus meg szarkasztikus is, mintha elindulna valami ellenerő. Nem addig fajul hogy megfojtjátok egymást egy kanál vízben, hanem visszafordul.
Lehetséges ez?
tegnapelőtt 17:10
11/21 anonim válasza:
Szerintem egyszer van valami hatása, mert ezeket a szavakat jó érzésekhez kötöd és akkor az valamennyire hat, de legközelebb ha kimondod akkor meg eszedbejut a balhé, tehát nem érdemes összekeverni, csak ha nagyon muszáj.
12/21 A kérdező kommentje:
jajj 10-es köszönöm, inkább a failure bias-t toljuk, azzal biztos többre megyünk. :
tegnapelőtt 17:41
13/21 anonim válasza:
A szarkasztikus az nem dicséret! Ebből következőleg NEM kerül közelebb a két ember, sőt-
15/21 anonim válasza:
A hangsúlyon a lényeg: "Olyan jól csinálod ezt és ezt a feladatot.", miközben hót nem is igaz.
16/21 anonim válasza:
A hanghordozáson, hangsúlyozáson áll vagy bukik a dolog. Lehet bármilyen szépeket mondani, ha közben az illető hangjából érződik, mennyire nem gondolja azokat komolyan.
17/21 anonim válasza:
Én ha megdicserek a mai világban bárkit, sértésnek veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!