Mi a véleményetek arról az emberről aki minden a létező lehetőség esetén igyekszik spórolni és ha valahol ez nem sikerül és 100-200 forint vesztesség éri akkor bosszús?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:03
31/59 anonim válasza:
Sosem vett kriptot pedig montam ne ki . 20ezer $ -nál sz0ltam.
32/59 A kérdező kommentje:
Az illető most kétmillió pluszban van és azt mondja nekem hogy két és háromszázezer között lesz a csúcs.
tegnapelőtt 11:37
35/59 anonim válasza:
A veszteséges pozíciókból, ha nincs túl sok esély a javulásra, szabadulni kell. És ne csak kriptóba fektessen az ég áldja. Én egy dolog miatt utálom a kriptót, mint befektetésekkel foglalkozó szakember, azért, mert hirtelen mindenki, akinek még állampapírja se volt korábban, azt hiszi ért a befektetésekhez és ezen meg fog gazdagodni. Ha ennyire félti a pénzét, akkor alakítson ki egy normális protfóliót állapapírokból (likvid rész) és ETF-ekből és ha nagyon akar, max . 10% kriptóval. Aztán tanuljon befektetésekről és max akkor menjen kockázatosabb irányba. Ja és befektetést nem adunk el azért, hogy vásároljunk belőle (kivéve lakás, autó) hanem oda eleve azt rakjuk, amire nincs szükségünk.
36/59 A kérdező kommentje:
Múltkor vett belőle a mekiben egy menüt.
Természetesen a bejövös ajánlatot, más nála szóba se jöhet.
tegnapelőtt 11:45
38/59 A kérdező kommentje:
A keresztneve nem ez de végül is lehetséges hogy ő regisztrált be ide...
Én nem tudom ki az a karcsi.
tegnapelőtt 11:53
39/59 anonim válasza:
Csak hogy tisztázzuk. Eladott mondjuk revoluton annyi kriptót, hogy vegyen belőle egy meki menüt? Mert már nem volt rá pénze?
40/59 A kérdező kommentje:
Volt rá pénze. Csak úgy gondolja hogy kp-t arra költ ami csak kápé ért vehető föl mert nem akar pénzért fölvenni kp-t csak annyit amennyit ingyen lehet havonta. Van pénztár revoluton is, de van neki olyan stable coinja amit mérlegel hogy már nem vesz belőle az egészből kriptót és ezt kezdte elkölteni. Azonban a binancérról rossz költséggel lehet csak fölvenni még költeni is. Ezért eladta a cripto komon 104-en abból vasarolgat és az volt a terve hogy majd visszavásárolja a binancén mélyebb pontnál. Csak ugye a mostani ki 90000-es mélypontot el a elszalasztotta mert arra spekulált hogy megy majd lejjebb is de nem ment.
tegnapelőtt 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!