Gáz, hogy szeretem a rajzfilmeket pedig 25/F vagyok?
Nem gáz, én is szintén nézek animációs, családi filmeket/meséket. Engem kikapcsol, főleg stresszes időszakban. Szokásom hogy időnként megnézem vannak-e új filmek amiket a Disney/Pixar/Dreamworks adott ki, és megnézem őket ha van bármi új.
Ahhoz csatlakozom hogy a családi meséket nem csak gyerekeknek gyártják, és felnőttként is lehet belőle szemezgetni. A nagyon kicsiknek gyártott mesék ténylegesen "bugyuták", és felnőttként nézve nincsen benne semmi érték. Olyanokra gondolok itt mint a Teletabby, vagy Cocomelon vagy bármi egyéb amit kifejezetten nagyon piciknek csináltak. A rendes családi filmekben ezzel szemben lehet érdekességeket találni. Az Encanto, és a Csizmás Kandúr: Utolsó kívánság is pont ezért lettek felkapottak a felnőtt közönség miatt.
Miért gondolod bajnak, ahogy írtad az 5-ös válaszodban, hogy mi azt írtuk, hogy nem gáz, hogy szereted a meséket?
Akkor minek nézed? Miért nem nézel horrort, vagy sci-fit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!