Gáz, ha lassan 16 éves vagyok és szeretek meséket, rajzfilmeket nézni?
Engem alapvetően nem zavar csak mások véleménye érdekel.
Barátaimnak nem mondok,mert biztos kinevetnének vagy gyerekesnek hívnának..
Bevallom engem a LEGO filmek fogtak meg nagyon és imádom őket. Régen nagyon legoztam és néztem ezeket. Egyik kedvenc sorozatom a lego ninjago aminek a mai napig nézem végig a részeit. Több filmet is láttam már persze.
Ti mit gondoltok erről az egészről? 15/F
Miért is lenne baj?😀 Jó dolog amúgy meg ha a barátaid kinevetnek ez miatt akkor eléggé lelkiszegények ...
Nem kell ahhoz még fiatalabbnak lenned hogy rajzolhass és mesét néhzess. Én pl 17 éves lány vagyok aki imádja a meséket(spongyabob a kedvencem)😂😂 és az a legnagyobb problemam hogy rajzolni vegkepp nem tudok. Sztem ezzel emondtam mindent.
Úú te is szereted a lego ninjagot?
Osztálytársaim közül nagyon nem szeretik és taszítónak találják én meg nagyon ida vagyok érte:/
Meg azt mondják h milyen kicsinyes...
De mindegy
Rengetegen szeretjük az ilyesmit harmincas/negyvenes/ ötvenesként is, mi lehetne ezzel a gond?
Vannak felnőtteknek (is) szóló rajzfilmek is, de ha valaki csak a rajzstílust kedveli, a hangulatát vagy akár nosztalgikus neki, azzal sincs baj...
Én 28 éves férfi vagyok, és még mindig szeretem. :D
-family guy
-spongya bob
-sárkány nevelde?!
Nekem régen erre azt válaszolták, hogy aki szereti a meséket, az már rossz ember nem lehet.
Ideje lenne leállni a szójával, mert borzalom amit itt olvasok.
Felnőtt férfiak élvezik a kisgyerekek mentális képességeinke szánt meséket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!