Ezek a zenére tátogó nők tik tokon amúgy minek vannak? És mi van a nőkkel amúgy ? 😂
Látok egy ilyent konkrétan arra gondolok, hogy egy vissza fejlődött óvodás csinál ilyeneket..de még azok sem.
Ez konkrétan semmi tartalom..olyan fogyatékos megnyilvánulás vagy én nem tudom ezt amúgy sehova be sorolni.
Ok általában szép nők csinálják ezt..de valami tartalmat fűthetnének mellé mert ez így konkrétan semmire nem jó 😂. Engem nem érdekel mennyi ajándékot kapnak meg miket kapnak ezért.
De ha nekem egy ilyent meg kellene csinálni magammal..szó szerint egy taknyos óvodásnak érezném magam aki verset mond fel.
Ha a maga mutogatás a célja azt sem sem értem..a férfiak mindenkit aki szép amúgy is szarrá likeolnak meg még azt is aki nem. Tehát még vissza jelzésnek is szar ez az egész.
Valaki mondja már el mi ebben az értelem amit amúgy én tényleg nem látok. És amúgy mi a f..nak csinálnak ennyi hülyeséget a nők ?
Sokan nézik, van rá igény, kereslet-kínálat.
Az a nagyobb kérdés, hogy miért. Bár talán egyszerű a válasz. Lányok azért nézik, mert szeretnének ők is ilyen népszerűek lenni, fiúk meg mert áll a fszuk
Azért, mert erre van kereslet. Ha már vkit börtönbe zárunk meg elzárunk, azokat kellene, akik ezeket nézik meg pénzt küldenek nekik. Akkor eltűnne ez a jelenség is.
Amúgy sajnos ez a valóság... ha fiatal, jó testű nő vagy, akkor mindig lesz pasi, aki tejel nulla produktumért (ameddig látszik a csaj teste, arca meg esetleg néha szopósnak tűnik a szája, ha megállítja a felvételt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!