Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a zenére tátogó nők tik...

Ezek a zenére tátogó nők tik tokon amúgy minek vannak? És mi van a nőkkel amúgy ? 😂

Figyelt kérdés

Látok egy ilyent konkrétan arra gondolok, hogy egy vissza fejlődött óvodás csinál ilyeneket..de még azok sem.

Ez konkrétan semmi tartalom..olyan fogyatékos megnyilvánulás vagy én nem tudom ezt amúgy sehova be sorolni.

Ok általában szép nők csinálják ezt..de valami tartalmat fűthetnének mellé mert ez így konkrétan semmire nem jó 😂. Engem nem érdekel mennyi ajándékot kapnak meg miket kapnak ezért.

De ha nekem egy ilyent meg kellene csinálni magammal..szó szerint egy taknyos óvodásnak érezném magam aki verset mond fel.

Ha a maga mutogatás a célja azt sem sem értem..a férfiak mindenkit aki szép amúgy is szarrá likeolnak meg még azt is aki nem. Tehát még vissza jelzésnek is szar ez az egész.

Valaki mondja már el mi ebben az értelem amit amúgy én tényleg nem látok. És amúgy mi a f..nak csinálnak ennyi hülyeséget a nők ?

jan. 23. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem csak nők. A ciki az, ha már tátognak, legalább a szöveget tudnák, de arra nem veszik a fáradságot. Ez ilyen magamutogató trend. 2 éve a xarszeplős filter ment. Majd kikopik ez is.
jan. 24. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Sokan nézik, van rá igény, kereslet-kínálat.

Az a nagyobb kérdés, hogy miért. Bár talán egyszerű a válasz. Lányok azért nézik, mert szeretnének ők is ilyen népszerűek lenni, fiúk meg mert áll a fszuk

jan. 24. 09:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert erre van kereslet. Ha már vkit börtönbe zárunk meg elzárunk, azokat kellene, akik ezeket nézik meg pénzt küldenek nekik. Akkor eltűnne ez a jelenség is.

Amúgy sajnos ez a valóság... ha fiatal, jó testű nő vagy, akkor mindig lesz pasi, aki tejel nulla produktumért (ameddig látszik a csaj teste, arca meg esetleg néha szopósnak tűnik a szája, ha megállítja a felvételt).

jan. 28. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a nulla produktum annyiból érdekes, hogy valóban nulla produktum, de a rengeteg "rajongó" miatt az adott tartalomkészítő simán elkezdi magát sztárnak képzelni. Úgy sejtem erre is rá lehet függeni, mások figyelmére. Most ha végiggondoljuk van így is csomó félrenevelt ember, apuci anyuci pici hercegnője, akiket otthon sokszor le se sz*rnak (nincs rá idő), csak ha problémát generál, vagy produkálnak. Na szerintem ezek a tényezők is odatesznek bőven, és kitermelik, fenntartják ezt az egészet. Te hiába mondanád egy idő után egy ilyen... tartalomgyártónak azt, hogy nulla produktum, ő megsértődne, mert tényleg komolyan elhinné hogy ő valaki, és értékteremtő. Hiszen mennyien kíváncsiak rá. És a korábban emlegetett félrenevelős viselkedés (amiből egyébként a többi feltűnési viszketekséges, külső figyelemforrásra ráfüggős viselkedésfajta is jön) miatt meg aztán főleg nem akar majd leállni. Ja és mivel az is igaz amit a 13-as mond, a csilingelő donate is dopaminfröccs, pozitív megerősítés minden egyes mutatvány és donate között. Szóval ja, a kínaiak ezt nagyon jól kitalálták... Mondjuk alapból a végtelen tekerős tartalom is baromi addiktív, meg a 8 mp-s elv is. Meg a szociális hatás, ha már az osztálytársaid fele ezzel agyrohaszt, akkor cikinek érezheti magát valaki, ha ő nem. Szóval elkezdi ő is. Szegény maifiatalok...
jan. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!