Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a zenére tátogó nők tik...

Ezek a zenére tátogó nők tik tokon amúgy minek vannak? És mi van a nőkkel amúgy ? 😂

Figyelt kérdés

Látok egy ilyent konkrétan arra gondolok, hogy egy vissza fejlődött óvodás csinál ilyeneket..de még azok sem.

Ez konkrétan semmi tartalom..olyan fogyatékos megnyilvánulás vagy én nem tudom ezt amúgy sehova be sorolni.

Ok általában szép nők csinálják ezt..de valami tartalmat fűthetnének mellé mert ez így konkrétan semmire nem jó 😂. Engem nem érdekel mennyi ajándékot kapnak meg miket kapnak ezért.

De ha nekem egy ilyent meg kellene csinálni magammal..szó szerint egy taknyos óvodásnak érezném magam aki verset mond fel.

Ha a maga mutogatás a célja azt sem sem értem..a férfiak mindenkit aki szép amúgy is szarrá likeolnak meg még azt is aki nem. Tehát még vissza jelzésnek is szar ez az egész.

Valaki mondja már el mi ebben az értelem amit amúgy én tényleg nem látok. És amúgy mi a f..nak csinálnak ennyi hülyeséget a nők ?

ma 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Ez a legolcsóbb produktum. Nőként ha fiatal és fullos vagy akkor kirakod mindened, raksz vmi béna, mainstream zenét, és 8 mpig tátogsz, táncikálsz, majomkodsz, vicceskedve pofákat vágsz rá. Dől a like, dől a komment, kiélvezed az idióták figyelmét. Majd 10 perc múlva jöhet a kövi videó, mert hiányzik újra a "siker" íze...

Ha már női bájak, lehetne valóban értelmes tartalommal is vegyíteni ezt. Pl kirándulós, edzős, jógázós, művészkedős, akármi. Ezt is szokták lenge ruhában, sőt szinte csak abban :D De mégis van hozzáadott értéke, szóval kellemeset a hasznossal. Igaz, ezek általában nem is ilyen 8 mp-s, agyrohasztó förmedvények.

ma 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Azért, hogy a magadfajtát ingereljék.

Csinálhatnál valami hasznosat, ehelyett itt idegeskedsz azon, hogy emberek, akiket nem is ismersz, sosem találkozol velük, miért csinálnak olyat, ami neked nem tetszik.

ma 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Online kurvák. :)
ma 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező nem ideges, csak joggal nem érti hogy a 2020-as években miért ez a produktum, hogy sokszor papíron már rég nagykorú emberek is ovisok módjára viselkednek, online, ország világ színe előtt lejáratva, infantilizálva saját magukat. Az se volt egyszerű, amikor arccal névvel őrjöngtek és gyalázkodtak facen az öregek, de ez a mostani talán még attól is lentebb van. Évről évre közelebb kerül az idiocracy világa.
ma 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Még ha valóban énekelne is, akkor oké. De így valóban értelmetlen.
ma 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

"csak joggal nem érti"

Ha valamit nem értek, akkor nem értek. Mi értelme erre időt fecsérelni, úgy tenni, mintha meg akarnám érteni, közben csak dühöngök?

Én sem értem, mi értelme annak, hogy szüleim korosztálya alkohol kíséretében süllyedtek óvodás szintjére egy összejövetelen (ha már ezt említed). Ellenben nagyon is látom az ilyen kérdés értelmét: felugrok egy pad tetejére, lenézek, és megvetéssel kimondom "ezek hülyék". Én meg ettől okosabbnak érzem magam.

Csak az okosság ott kezdődnek, hogy az ember túllátna a közösségi média által létrehozott hipervalóságon, és pl. rájönne, hogy ezek az általa hülyének gondolt emberek egyébként teljesen átlagosak, ha éppen nem TikTokra készítenek videót.

ma 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert pénzt kapnak érte, valamint kifejezik a szexualitásukat.
ma 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Engem nem az idegesít hogy csinálják..de valahova be kéne őket zárni mert ilyen 0iq aggyal le iskolázza amúgy őket egy 13 éves, és ilyen emberek között kell élni ez a vicc.

És ezt legtöbbször nők csinálják..és az idegesít benne ennyire hogy szellemileg ennyire futja tőlük. Nem maga a produktum

ma 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!