Legnagyobb hülyeség, amire pénzt adtatok?
A PS3 nem jó dolog..elveszi az időd..az életed...
Eltelt 20ev...már kb azóta nem nézek tvt sem..egy erdőben élek..àllatok közt..nyugiban
#15:
Okoskatörp, a rajta levő játékok cseszik el az idődet, nem maga a gép. 🤦🏻♂️
Volt hogy úgy ra kattantam xboxra hogy hazajöttem 24es szolgalatbol és reggel 7 kor leültem játszani nem ettem nem ittam.es éjjel kettőkor alig tudtam felállni..szemembe szemcsepp kellett égtek.. elkelettnadnom mert függő lettem...pár év múlva ugyanez ps2 PS3
11es voltam.
#17 azok meg csak játékok, nem az ő hibájuk, hogy te telhetetlen vagy és nem tudod 1 óra után abbahagyni a játékot.
Igen, okosabb vagyok nálad, ez már látszik a kommunikációdon is.
Voltak rossz döntésem (lakás rossz szomszédsággal, rossz fogak), de hülyeségekre ritkán adtam és a többségük utólag nem is számít. Pár ami eszembe jut:
Bicikli: vettem egyet 200 ezerért ami akkoriban nagy pénz volt. Cserébe szó szerint semmivel nem jobb mint a régebbi Tesco-s bringám. Kényelmetlen, nem praktikus cross-trekking, amit ott sem lehet hagyni sehol. Évente párszor használom, ezért pénzkidobás volt. Utólag vennék fele/harmad annyiért valami praktikusat használtan ami gurul és kész.
Társkeresők: Badoo, Jaumo. Előbbire 40+ ezret költöttem. Utóbbira 10+ ezret úgy, hogy egy hónap után töröltem a regisztrációt, újra regisztrálásnál pedig már nincsen prémium. Cserébe sosem randiztam onnan senkivel, match sem igazán volt.
Onlyfans 60+ ezer csak azért, hogy láthassak meztelen képeket nőkről miközben tele van ezzel a net.
Barber Shop-ok. Drágák és szarul vágtak szakállat, hajat. Inkább megoldom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!