Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekkorodban csináltál?

Figyelt kérdés
Én egyszer felgyújtottam a hajamat. Az öcsém meg belesz ...t egy vödörbe, kitette a szomszéd utcában egy ház elé és becsöngetett. Ilyenek :D
2017. júl. 10. 22:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Levágták a hajamat

Megettem a kutyáját a földet is valamikor

2017. júl. 10. 22:48
 2/23 anonim ***** válasza:
*a kutyakaját
2017. júl. 10. 22:48
 3/23 anonim ***** válasza:
39%
megszülettem
2017. júl. 10. 23:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden volt.

Volt egy újságtartó, egy lépcsőháznál. Odamentem csapkodni, előtte már egy nagydarab öreg fószer elküldött, haverom meg szakadt a röhögéstől. Visszamentünk többen, megmutatni a többieknek ezt a bizonyos újságtartót. Elkezdtem csapkodni, a srácok nem néztek hátra, kijött az öreg, és hátulról a pulcsimnál fogva 1 kézzel felemelt, és elkezdett ordibálni, félpercig így tartott. Utána még visszamentünk párszor, de itt már a többiek csapkodták, és menekültek mikor jött ki az öreg.

Gyújtogattunk a bokorba, és újsággal legyeztem, mint ahogy az indiánok szoktak füstjeleket küldeni, mikor kimentünk a bokorból már kint vártak minket.

Omladozó ház vakolatával, kacsáztunk a pocsolyába, mellette lévő kocsmában, a kocsmabútoroknak ez nem tetszett elkezdtek kifele ordibálni, haveromék beszóltak nekik, aztán 3-4-en utánunk eredtek a kocsmából biciklivel, közeli iskolának a tetejére felmászva, sikerült őket lerázni.

Fodrászokat idegesítettük, 2 egybenyitott garázsba volt a szalonjuk, garázs ajtót 1 nap többször is rájuk hajtottuk. Aztán a szalonból, anyázva idegesen rohantak utánunk.

Haverom nem jött le, mert knockoutolt. Kinyitottuk a kapcsolószekrényt, és lenyomtuk a lakásukhoz tartozó kismegszakítót, aztán futottunk. Haver helyett az apja jött le futva.

Volt még pár, ami emlékezetes.

Ezek 8-10 éve történtek.

2017. júl. 10. 23:11
 5/23 anonim ***** válasza:
*8-13
2017. júl. 10. 23:13
 6/23 anonim ***** válasza:
kockult*
2017. júl. 10. 23:14
 7/23 Clay Morrow ***** válasza:
52%

Valahogy mindig a pénzzel csesztem el valamit.. Mondjuk az első eset annyira nem durva, de akkoriban nagy bűnnek számított szüleimnek. Óvodás voltam, mikor mondta az óvónéni, hogy az előadás 1 lej-be fog kerülni és mondta, hogy az a "zöld" színű. Na, másnap reggelre a pénzt, a szüleim kirakták az asztalra, majd a dajkámra bízta, hogy ideadja nekem. Indulás előtt, én azt hittem, hogy túl kevés pénzt adtak szüleim, így visszasurrantam és kivettem egy tíz lejest, majd azt vittem el óvodába. Mikor kiderült szüleim nagyon berágtak és kaptam egy kis verést..

Még ilyent, hogy a hamutárcából kivettem a rágót és befaltam.. aztán kaptam is olyat a számra...

Még egy eset mint az első, bár itt már lehettem olyan 12 éves... Egy internetes hirdetés megjelent, ilyen társkereső szar. Én meg vicces kedvembe voltam és kinéztem egy nekem tetsző hölgyet, majd beírva a telefonszámomat elküldtem neki egy üzenetet az oldalról, ott azt írta, hogy ingyenes, én meg persze bevettem. Eltelt egy olyan 15 perc és jelezte a telefon, hogy egy új üzenet érkezett.. Megnyitottam és "onnan" írt/írtak vissza. Én hülye fejemmel visszaírtam, már telóról. Egész este írogattunk és másnap reggel folytattam volna, de már nem ment el egy üzenet sem, hívni sem bírtam.. Szüleim se, senki se a családból (mind 1 neven volt az egész telefonszám). Délután édesapám bement a szolgáltatókhoz, hogy derítse ki, mi ez az egész. Hazajövő nagy idegesen, kihívott a konyhába és megkérdezte mit csináltam és elkérte a telefonomat.. Ekkor már gondoltam, hogy nagy fasságot csináltam.. Kb. 100 eurónyi pótdíj íródott a számlánkra, szerencsére, hogy a szolgáltatók észrevették és lezárták, mert ha nem, biztos, hogy több lett volna. Jól leszidtak, kaptam pár pofont és eltiltottak telefontól, számítógéptől kerek másfél hónapig..

2017. júl. 10. 23:17
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Nekem tényleg nagy hülyeség. Láttunk egy rajzfilmet, amiben egy őrült tudós állatok DNS-ét keverte a sajátjába. És csak annyi volt hogy injekciós tűvel kiszedte az állatból, és belőtte magának. Nagyon fiatalok voltunk, teljesen gyerekek és ez logikusnak tűnt.

El is határoztuk hogy mi is szuperhősök leszünk így ezzel a módszerrel. Szereztünk injekciós tűt, és ha egy helyi öregasszony nem állít le minket akkor lehet hogy kinyírjuk a macskánkat, de magunkat biztosan.

Leírni is fájt. Senki se tudja másik két barátomon kívül ezt a történetet. De el se tudom képzelni hogy ilyen butasággal egy állat és a saját életünket majdnem elvettük.

2017. júl. 10. 23:24
 9/23 anonim ***** válasza:

Üvegcseréppel sikerült jól szétvágni a kezem.

Hintáztam két sulipadon támaszkodva és leesve úgy bevertem a buksim, hogy agyrázkódást kaptam, pár napig kivontak a forgalomból

Beszóltam egy utcabeli néninek - gondolva, hogy siket- mert nem hagyott minket focizni. Átjött, beköpött de vhogy elmaradt a jogos verés.

Azt mondtam anyukámnak, hogy "hazudtál" azt úgy megtörölt, hogy még.

2017. júl. 10. 23:31
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyújtogattunk a közeli játszótéren amit egy utcabeli néni meglátott és anyukám kiabálva jött értem a játszótérre, nagyon gáz volt, hogy a barátaim előtt lecseszett :D ekkor olyan 9-10 éves lehettem. Utólag visszagondolva elég nagy volt a tűz, nyár is volt, meleg is volt... Jó, hogy nem gyúlt ki a játszótér :D

Szintén a játszótéren találtunk sörös meg cigis dobozokat és amikor jött arra valaki akkor úgy tettünk mintha aludnánk hülye pózokban, körülöttünk meg a cigis, piás dobozok. Amúgy több autó meg is állt :DDD

Anno szórakoztunk az ingyen hívható telefonos ügyfélszolgálattal, mindenféle hülyeségeket mondtunk nekik. Még a 3 utcával arrébb lévő telefonfülkéből is hívogattuk őket majd egyszer megunt minket a nő és azt mondta, hogy máris kiküld egy rendőrautót a helyszínre... Hazáig rohantunk és elbújtunk a pincébe :D útközben meg azt beszéltük rohanás közben, hogy ha jönnek a rendőrök és kérdeznek akkor megmondjuk, hogy ilyen meg olyan gyerekeket láttunk ott.

2017. júl. 10. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!