Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekkorodban csináltál?

Figyelt kérdés
Én egyszer felgyújtottam a hajamat. Az öcsém meg belesz ...t egy vödörbe, kitette a szomszéd utcában egy ház elé és becsöngetett. Ilyenek :D
2017. júl. 10. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy betelefonálós műsor ment az egyik No-name tv adón kb 12 éve. Egy marha egyszerű kvízkérdés volt amire tudtam a választ. Mamám előfizetéses mobiltelefonját kölcsönkértem azt mondtam játszani akarok rajta. Vagy 100-szor felhívtam a tv képernyőn a számot de sose kapcsoltak be. :D

Hónap elején megjött a mamám telefonszámlája. 16-ezer forintos összeget csináltam neki. Akkora leb''szást kaptam anyuméktól mint akkoriban ritkán... :D meg ez kb 12 éve volt akkoriban egy ilyen magas számla nagyobbnak is számított ugye.

Akkor tanultam meg, hogy nem szabad hinni a mesékben :DD

2017. júl. 11. 00:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült 8 èvesen tőből leszakítani az egyik hüvelykujjamat.
2017. júl. 11. 00:40
 13/23 anonim ***** válasza:

Találtam egy tampont anya zsebében, megmutattam neki, kérdeztem, hogy mi az.

Megmondta, hogy az egy tampon, mikor kérdeztem, hogy mire való, akkor megígérte, hogy majd később elmeséli.

Ezzel meg is nyugodtam kb 1-2 órára, majd a játszótéren a csúszda tetejéről lekiabáltam:

-Anya, mi az a tampon?

Mindenki nézett rá, ő meg visszakiabált:

-Majd később elmondom kislányom!

Aztán felvilágosított.

Kopogós játékot játszottunk egy Horvát nyaralóövezetben(odamentünk az apartmanok ajtajához, kopogtunk, majd rohantunk, ahogy csak bírtunk.

Ugyanilyen játékot, csak csengetősbe játszottunk az utcánkban is, de azzal sajnos többször is lebuktunk.

Homokot és diófavirágot öntöttem egy ovis csoporttársam fejére egy vödörből, mert mérges voltam rá.

Karate edzés, 2 véletlen baleset:

-kivertem egy srác fogát, nagyon vérzett utána szegénynek, sírt is, kb 10-szer kértem tőle, és nagyjából 3-szor a senseitől is bocsánatot.

-répahúzós játékot játszottunk(körben kell feküdni egy valaki áll, a körben fekvők fogják egymás kezét, és ki kell húzni valakit a körből, utána ő a répahúzó), én voltam a répahúzó, megfogtam egy srác bokáját, a nadrágjával együtt, a csávót nem sikerült kihúznom, de a nadrágját sikeresen leszedtem, teljesen kint volt a boxere, azóta sokszor eszembe jut ez az eset, mert öcsém az a boxert használja pizsamának.

Jöttem le egy dombról biciklivel, kb olyan 40-50 km/h-val és az út egyik felén bokrok, a másikon az útra belógó fű meg gaz volt, mivel már rengetegszer megtépáztam már a füves oldalon a füvet, ezért átváltottam a bokros oldalra. Viszont az egyik bokor teljesen belógott az út azon felére, ahol én voltam, és nem sikerült kikerülnöm, ezért konkrétan sikerült végigbicikliznem egy csipkebokron, a sebek azóta is látszanak a karomon.

Azt hiszem ennyi, de még gyerek vagyok szóval, ha történik még ilyen, akkor lehet, hogy még írok ide:D

Üdv.:15/L

2017. júl. 11. 00:45
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Falun lakunk. És az udvarunkon a garázsnak van aknája ami eleg mély. A tetejét szokásos módon vastag rönkök (vagy nem is tudom mik) fedték. Szuleim nem voltak otthon csak en meg a tesom. Felnyitottuk az aknát és tesom lement valamiert. Tudni kell hogy az aknánknak nem volt lepcsoje vagy lezraja,csak le kell ugrani es valahogy nagynehezen kimaszni. Tesom nem tudott kijonni a segitsegem nelkul. Amig ő lent volt en heccbol visszapakoltam az aknafedőt. (Szoval a fákat). Mindenki nyugodjon meg, kapott levegot.

Hirtelen hazajottek anyukamek kocsival es en nem tudtam olyaan gyorsan kiszedni onnan a tesomat. Igy mint ha semmi sem tortent volna koszontem anyueknak meg minden. Nem szamitottam ra hogy anyukamek beallnak a garazsba az autoval... Mutan lecuccoltak el kellett mondanom hogy hol van a tesom... Eleg nagy lecseszes vart ram jogosan :D

Amikor a szuleink nem voltak otthon beinditottuk a szivattyut a kertben es a foliasatrainkban a locsolokat kerulgetve futkostunk nyaron. Azt hittuk hogy anyuek ugy sem veszik eszre hogy arra jartunk, de nyilvan eszrevettek mivel kb minden novenyt akaratlanul letortunk. :D ennek is jo nagy lecseszes lett a vege. :)

2017. júl. 11. 01:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Jatszottam a gyufaval. Azt hittem eloltottama gyufat es ledobtam a hamutartoba. A hamutarto mellett volt a radio es meggyulladt. Szo szerint langolt a radio egyik fele.

Beleejtettem anyukám telefonjat a wc be. Nagyon orult neki.

Koromvago olloval belevagtam a kanape garniturajaba. (Szerintem igy sokkal szebb lett) :D

Kiontottem anyukam koromlakkjat veletlen a padloszonyegre.

Felmasztam a cseresznyefara es ott ultem. 2 oran keresztul kerestek anyukamek.

Atrepult a frizbi a szomszedba es egy bot, egy madzag es egy kampo segitsegevel a pala keritesen keresztul elkezdtem kihalaszni a szomszedbol. Ami sikerult is, csak mikor ez az eset mar kb harmadszorra tortent akkor meglatott a szomszed. Nagyon gáz volt.

Legjobb baratnommel elszoktunk haza a gyumolcsosbol mert nem akartunk dolgozni.

Felmásztam a tetőre a macskaval hogy egyutt nezzuk a naplementet. Na a tetorol lejutni mindig is nagy feladat volt.

2017. júl. 11. 02:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszkoromban állatokat kínoztam és öltem, felnőttkoromra gyötör a bűntudat emiatt, gondolom ezért lettem mára ilyen fene nagy állatvédő, hogy ha tehetem még a legyet is inkább kihajtom az ablakon.

30/f

2017. júl. 11. 08:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Loptam az általános iskola kémia szertárjából magnéziumot és a k9nyhánkban a tűzhelyen meggyújtottam, tűzhely tönkrement, cserés lett...

Összetörtem nagypapám(villanyszerelő) higanykapcsolóit, rengeteg fél liter higanyom lett, sokat játszottam vele, orvosom szerint ennek nagy köze lehet a skizofréniámhoz.

Acetonnal öntöttem le az íróasztalomat, aztán gyújtottam fel, kiégett az ablakunk, szerencsére közel vannak a tűzoltók, én meg gyorsan felfogtam, hogy hülyeséget csináltam

9edikről megdobtam egy darts-al apukámat, mert nem hozott csokit. A váll csontjába állt bele.

Csúzlival lődöztem ki a helyi kastély ablakait miközben bújkáltam az erdőben a biztonságiak elől.

Kakit tettem a legnyomibb osztálytársam nadrágjába, aztán seggre löktem, azóta is mindenki azt hiszi, hogy ő kakilt be.

Petárdát dobtam a tanáriba mikor bent volt igazgató, osztályfőnök, mindenki... (erre amúgy büszke vagyok)

Egy 2ww-s ágyúhüvelybe benzint öntöttem(10 évesen), rakétát akartam csinálni belőle, majd bátyámtól lopott öngyújtót meggyújtottam a szájánál, semmi nem történt, bejjebb tartottam, semmi... bejjebb, semmi...

Bedugtam az egész karom, egy kb 4méter hosszú lángoszlop hátracsapott, a hüvely elrepült, én meg tökre örültem milyen ügyes vagyok, még kb 20 másodpercig, aztán szépen aktiválódtak a fájdalom receptoraim...

A jobb alkaromról leégett a bőr 90%-a felkaromba beleégett a műszálas pólóm, mai napig látni a zöld színét 1-2foltban... 2 héten át életveszélyes állapotban feküdtem a korházban... az egyik orvos le akarta vágni a karom, a másik meg azt mondta menthető, így adtak neki egy esélyt, így "rendbe jött" de kva undorítóan néz ki a mai napig.

2017. júl. 11. 09:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Összefirkáltam alkoholis filccel az egyik kisszekrényünket... a leszedhetetlen fajtával :D.
2017. júl. 11. 09:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Ti aztán nem vagytok semmik :D
2017. júl. 11. 10:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Felborítottam egy egész szekrénysort a nappalinkban, rajta egy tévével, rádióval, telefonnal, dvd lejátszóval, több porcelán teás és kávéskészlettel, kristálypoharakkal, plusz két könyvespolc, ami egybe volt építve a szekrényekkel :D
2017. júl. 11. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!