Mi a véleményed azokról az emberekről, akik magukat teszik első helyre, és a másokhoz való viszonyukat az határozza meg, hogy tudnak-e profitálni abból a kapcsolatból, ha pedig úgy látják, hogy nem, akkor dobják a másikat, mondván: "nincs hasznomra"?
Figyelt kérdés
jan. 22. 13:22
12/15 anonim 

válasza:

Mármint hogy mi van? Van másfajta ismertség is? Persze, nyilván az ember a rokonaival lehet rosszban,ésmégis elvállal nekik dolgokat. De barátoknak és párnak miért választana bárki is olyat, ahol ez dilemma lehet? Fúj,nem,ez nagyon egészségtelennek hangzik. Igen is, olyan barátot akarok, aki feltölt, jól érzem magam vele,segít, stb. Nyilván barátság meg akkor lesz, ha én is nyújtok a másiknak, ami neki hasznára van. Normál esetben társas lények vagyunk, így van ez rendben
13/15 anonim 

válasza:

Őszintén... sosem ilyen érdekek mentén kapcsolódtam emberekhez, hanem általában azért, mert tényleg kedveltem őket. Az eredmény 99%-ban pofáraesés volt, úgyhogy szerintem igazuk van, most már én is tartok egy távolságot mindig és nem foglalkozom emberekkel "csak úgy".
14/15 anonim 

válasza:

Több ilyen embert is ismerek, van köztük rokon is, közülük viszont egy volt olyan, aki már az ismeretség elején ezt ki is mondta. Bár ő "csak" egy szaktársam volt, nem más környezetben, helyzetben történt.
Az ilyen emberek jutnak előre, egyről a kettőre, mert sokszor lelkiismeret nélkül használnak ki másokat, tudják, hogyan járnak majd jól.
Nekem nem menne ez, mert túlzottan lelkiismeretes és becsületes vagyok, és jobban törődök mások érzéseivel is, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!