Ha egy nyilvános női mosdóban valakinek megy a hasa,és hatalmas nagy szelek kísérik,ti ilyenkor hogyan reagálnátok erre, ha az illető melletti wc-ben pisiltok éppen,vagy bent vagytok,és halljátok?
Figyelt kérdés
jan. 19. 21:50
11/14 anonim 

válasza:

Én egyszer úgy jártam hogy nyilvános helyen jött rám. Nem volt hasmenésem csak iszonyat szrni kellett. Messze voltam még otthonról, tudtam hogy ezt nem bírom hazavinni. Így hát neki láttam, de azonnal lehuztam hogy amég törlöm se buzologjon. Hát nyilván minimálisan így is terjengett és természetesen akkor jöttek be valakik meg a takarítónő akik fennhangon beszélték hogy milyen büdös van. Az illetők a dolguk végeztével távoztak, de a takarítónő még ott volt. Láng vörös fejjel kezet mostam, elnézést kértem és távoztam.
Életem legkinosabb élménye volt.
12/14 anonim 

válasza:

Kollégiumban, női öltözőkben, nyilvános mosdóban is az a ki nem mondott közmegegyezés, hogy ilyenkor én amilyen gyorsan tudom, befejezem a saját dolgom, és pusztulok kifelé, hogy a másik nő tudjon zavartalanul szarni.
13/14 anonim 

válasza:

Sehogy. Ezek természetes biológiai folyamatok.
14/14 anonim 

válasza:

Nekem pénteken a suliban volt ilyen.. elkapott egy durva hasmenés, rengeteget fingottam mellé.. kérdezték is a WCben hogy jól vagyok e.. utána hánytam is.. hétvégén végig a WCn ültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!