Lanyok hogyan reagalnatok arra ha nyilvanos helyen hozzatok érnék?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 12:45
2/20 anonim válasza:
Ha a párom csinálja akkor nem zavar.
Jó nem a legzsúfoltabb helyen és lehetőleg titokban
3/20 anonim válasza:
Egyszer telefonáltam az utcán egy rövidnaciba. Mögémjött egy pasi és ott markolászta a fenekemet és meg jók tökönrúgtam. Remélem utána 2x átgondolja, hogy tapizzon valakit vagy ne
2-es voltam
4/20 anonim válasza:
Kitöröm a kezed vagy el vágom az ütőered
5/20 anonim válasza:
Valószínűleg nem csinálnék semmit, mert nem vagyok agresszív, de mérges lennék. Mondjuk ha hosszasan csinálnád vagy markolásznál akkor azt hiszem dühösen néznék és szólnék, meg odébb mennék. Nem szeretem ha belemásznak a személyes terembe, kisiskolás gyerekre is mérges voltam amiért izgett mozgott és a buszon folyton hozzám ért...
6/20 anonim válasza:
Itt minden lány bicskával jár? :D
7/20 anonim válasza:
üvölteni kezdenék hogy takarodj már odébb te perverz paraszt :D
nem hiszem hogy erre bárki vevő lenne, örülj ha valami agresszívabb csaj vagy a pasija nem a kezedet töri ki.
8/20 anonim válasza:
Feljelentenelek szexuális zaklatásért!
9/20 anonim válasza:
Figyelj ,nem lenne jo otlet.Engem eccer a villamoson egy ismeretlen srac elkezte fogdosni hatulrol a hajamat. Es nagyon megijettem ,de szerencsere nem fajult tovab.viszont ijesmivel tenyleg nagyon meg tuc ilyeszteni egy lanyt. :(
Inkab legyel vele kedves az tobre visz :)
10/20 anonim válasza:
De ezt a hozzáérést lehet úgy is érteni, hogy egy ujjal megböki a vállatokat, akkor is repkednének a végtagok? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!