Lanyok hogyan reagalnatok arra ha nyilvanos helyen hozzatok érnék?
#6:D Nekem is van bicskám!:)
A kérdésre: én tuti megverném...vagy legalább tökönrúgnám! Nem szeretem, ha egy ismeretlen bemászik az aurámba...Akiket ismerek, azok sem kezdhetnek el csak úgy hozzámérni!:D
Attól függ, én azért egy 180 cm-es, kigyúrt alakot nem próbálnék meg tökön rúgni, inkább elrohannék szerintem..
Amúgy csak egy kérdés, azok a lányok, akik itt szájhősködnek, hogy megvernének egy tapizós pasit az utcán, szerintetek neki nincs keze? Ha ti nekimennétek a kb 50 kg-otokkal egy ilyennek, szerintetek hagyná? :D Mert szerintem aki az utcán képes erre, hogy csak úgy letaperoljon vagy erőszakoskodjon egy csajjal, az szájba is verné, ha megpróbálna ellenállni.
Ha csak ilyen megböklek, hogy figyelj rám, nem kell, hallok.
Ha tapiznál, elkezdenék hangosan sírni.
Olvastam egy lány sztoriját, hogy követte egy pasas, de nem csak azt hitte, tényleg, beszélt vele, meg miért nem ölelsz meg, stb. (Egy buszon történt.) Ő meg annyira félt, hogy elkezdett sírni, a pasi azonnal leállt, a többi utas meg rossz szemmel nézegette a pasit, a vezető meg mondta neki, hogy a legjobb dolog, amit tehet, hogy sír.
Ha csak elkezdenék kiabálni, hogy "ne nyúlj hozzám", sajnos a többség azt hinné, csak egy hisztis pitsa vagyok. De ha elkezdek sírni, onnantól segíteni fognak, legalább egy ember biztos.
Az ilyentől meg nagyon félek, a félelemtől meg nagyon könnyű elkezdeni sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!