Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lanyok hogyan reagalnatok...

Lanyok hogyan reagalnatok arra ha nyilvanos helyen hozzatok érnék?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 2. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

#6:D Nekem is van bicskám!:)

A kérdésre: én tuti megverném...vagy legalább tökönrúgnám! Nem szeretem, ha egy ismeretlen bemászik az aurámba...Akiket ismerek, azok sem kezdhetnek el csak úgy hozzámérni!:D

2016. ápr. 2. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
remellem a mento eleg gyors !!!!!
2016. ápr. 2. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
És, ha egy 130 kilós, 1 méter 90 centi magas, kopasz kidobóember lenne, azt is legyilkolná, vagy megverné mindenki? :D
2016. ápr. 2. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy érted a hozzám érést. Ma már általában fotózzák az ilyeneket és megy netre.
2016. ápr. 2. 13:31
 15/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Nyilvánosan megalázom meg videóra felveszem, aztán majd a közösségi média intézi a dolgát :D Lényeg a lényeg, anyuci is tudni fogja előbb-utóbb.
2016. ápr. 2. 13:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Attól függ miért. Ha azért, mert megbököd a vállam, hogy szólj leesett valamim, még meg is köszönöm. De ha dörgölőznél, vagy tapiznál, akkor biztos bántanálak, tökönrugnálak vagy felpofoználak. Akkor is, ha 190 cm-es kopasz kigyúrt gheczi vagy :)
2016. ápr. 2. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
10%

Attól függ, én azért egy 180 cm-es, kigyúrt alakot nem próbálnék meg tökön rúgni, inkább elrohannék szerintem..

Amúgy csak egy kérdés, azok a lányok, akik itt szájhősködnek, hogy megvernének egy tapizós pasit az utcán, szerintetek neki nincs keze? Ha ti nekimennétek a kb 50 kg-otokkal egy ilyennek, szerintetek hagyná? :D Mert szerintem aki az utcán képes erre, hogy csak úgy letaperoljon vagy erőszakoskodjon egy csajjal, az szájba is verné, ha megpróbálna ellenállni.

2016. ápr. 2. 14:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól függ...Ha megérinted a kezem, vállam mert kérdezni szeretnél valamit, útbaigazítást kérni, ilyesmi vagy szólni mert elhagytam valamit, beleakadt valami a ruhámba stb., akkor megállnék és segítenék/megköszönném. Ha meg fogdosol vagy beszólogatsz, akkor nem állok le veled kiabálni vagy nem ütlek meg, hanem csak szimplán otthagylak.
2016. ápr. 2. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha csak ilyen megböklek, hogy figyelj rám, nem kell, hallok.

Ha tapiznál, elkezdenék hangosan sírni.

Olvastam egy lány sztoriját, hogy követte egy pasas, de nem csak azt hitte, tényleg, beszélt vele, meg miért nem ölelsz meg, stb. (Egy buszon történt.) Ő meg annyira félt, hogy elkezdett sírni, a pasi azonnal leállt, a többi utas meg rossz szemmel nézegette a pasit, a vezető meg mondta neki, hogy a legjobb dolog, amit tehet, hogy sír.

Ha csak elkezdenék kiabálni, hogy "ne nyúlj hozzám", sajnos a többség azt hinné, csak egy hisztis pitsa vagyok. De ha elkezdek sírni, onnantól segíteni fognak, legalább egy ember biztos.

Az ilyentől meg nagyon félek, a félelemtől meg nagyon könnyű elkezdeni sírni.

2016. ápr. 2. 16:29
 20/20 anonim válasza:
Kapnál akkorát.. de akkorát..
2020. aug. 12. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!