A kopaszság igazából lényegtelen vonzalom
szempontjából?
Figyelt kérdés
Elég sok férfit ismerek és nem látok korrelációt aközt, hogy ki kopasz és ki mennyire sikeres a nőknél. Sőt, sokan pont, hogy maszkulinabbnak, erősebbnek tartják a kopasz férfiakat és amúgy ezt a biológia tanárom is mondta még anno, hogy aki nem kopaszodik, abban kevesebb a tesztoszteron.
Amúgy szerintem férfiként is előny, ha van haja az embernek, az mégis csak a fej dísze, nem tudnám magam elképzelni nélküle, de nem gondolom annyira nagy hátránynak, mint az alacsony termetet vagy az elhízást. Utóbbi kettő alapján szerintem sokkal inkább válogatnak a nők, mint hogy kinek milyen frizurája van. Meg ugye ma már elérhető a hajbeültetés is, mégsem járnak tömegesen oda, ha annyira fontos lenne, akkor többen mennének.
A kopaszság csak a tökéletesen arányos, karakteres arcú embereknek áll jól. És valljuk be a többség nem ilyen.
Láttad te Pattison-t vagy Chalamet kopaszon?
ma 16:38
2/7 anonim válasza:
Számomra nem lényegtelen vonzalom szempontjából. És szeretek beletúrni a párom hajába.
ma 16:40
3/7 anonim válasza:
Erre nincs egzakt válasz, van akinek bejön van akinek nem. Az én párom kopasz és nekem így tetszik, de volt már hajjal rendelkező párom is. Attól függ, kinek hogy áll, és hogy az adott nőnek, tetszik-e vagy sem. Nekem tetszik.
ma 16:46
4/7 anonim válasza:
En mondjuk kopaszodom a fejem tetejen, szerintem 3 ev mulva jon majd a villanykorte forma, mert hiaba a fodrasz hulyen fog kinezni :D Igazabol igy is volt kapcsolatom es nem ezert lett vege. Nekem kb. olyan 21-22 evesen kezdodott, akkor azt hittem csak a forgom miatt latszik ugy, mintha kopaszodnek, kesobb kiderult, hogy nem:D En tuti nem csinaltatnam meg, mar csak azert se mert egyik havernak megcsinaltak igy a hajat es kezd neki ujra ritkulni, mindez kerult neki 1.2millio forintba... biztos megeri, sot van egyik ceges ugyfelnek a fia, o 2szer probalkozott amerikaba hajat beultetni mind a 2szer kihullott neki xD Nem lenne egyszerubb elfogadni, hogy bizony ilyen genetikat orokolt, ez olyan mint csajoknal a feltoltott meg plasztikaztatott arc, undorito, bar van olyan csaj akinek igenyesen van feltoltve a szaja es megse mondod az meg oke. Engem pl. nem erdekel, hogy kopaszon kellek majd a noknek vagy jobban tetszek e nekik vagy sem, 21evesen volt az elso kapcsolatom most vagyok 33 ez ido alatt a leghosszabb kapcsolatom is 2 ev volt, most is egyedul vagyok szoval igazabol mar tokre hozzaszoktam az egyedullethez, igy nekem tok mindegy hogy van hajam vagy nincs xD
ma 17:38
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj biztos kopaszság is jól fog állni de mindj írok tippet privibe anyum mit használ
ma 18:40
6/7 anonim válasza:
Nem. Valakinek fontos valakinek kvésbé, valakinek meg bejön.
A keserű igazság hogy könnyebb teli halyat lenyírni ha ez tetszik, mint kopasz fejre vissza varázsolni ha az tetszik.
ma 18:43
7/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lényegtelen, hiszen nagyban befolyásolja a külső megjelenést.
Én magam nem vagyok kopasz, de volt túlsúlyom ami a csapott állammal együtt "tokás" hatást keltett, mindamellett rövid hajam volt ami egyszerűen nem állt nekem jól, mert pici a fejem a testemhez viszonyítva.
Most hosszú hajam van, összefogva is "dús" hatást kelt és ellensúlyozza a nagy füleimet, szakállam ami ad egy erős karaktert az arcomnak, mellette fogytam is így arányosabb vagyok fej-test szempontból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!