Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kopaszság öregíti az embert?

A kopaszság öregíti az embert?

Figyelt kérdés
Ha valaki kopasz, akkor idősebbnek néz ki a koránál? Egy jó frizura azért mindenképpen előnyös lehet a külsőre, de sokan meg büszkén vállalják, hogy kopaszok.

nov. 6. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Eléggé.
nov. 6. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem minden esetben. Sok férfi elkezd elég bénán kopaszodni, aztán fésülgeti összevissza, hogy ne látszódjon. Ez szerintem sokkal jobban öregít. Vannak olyanok, akiknek kifejezetten jól áll a kopaszra nyírt fej és megfiatalítja. A részben kihullott hajtól szerintem sokkal jobb.
nov. 6. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha nagyon kopaszodik akkor inkább legyen 0-ással leszedve.,

A legbénább mikor körbe van haja a tetején nincs...vagy a tetején kevés és a szél is ide oda fújja....

Vannak kopasz emberek akik eleve kopaszra vágják/borotválják már 18 éves korutktól.

nov. 6. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Inkább kortalan. Nehezebb beazonosítani hogy idős vagy fiatal..
nov. 6. 16:38
 5/8 he84 ***** válasza:
Bocsi 3-as válaszoló, de nincs semmi baj azzal, ha egy férfinak félkopasz a feje, pontosabban a feje teteje és a fülei mögött félkörben a nyaka fekső részéig van megmaradt haja, mi jól van fésülve, de nem a kopasz fejrészre. Például az én barátomnak ilyen és nagyon jól áll neki, nem öregíti, de nem is fiatalítja egyáltalán.
nov. 6. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
A borotvált kopaszság biztosan nem, sőt a legtöbb esetben az néz ki a legjobban. A kopaszodás mellett meghagyott haj viszont nagyon gáz.
nov. 6. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez erősen függ a kiállástól, karaktertől, sportosságtól, arcberendezéstől.

Legtöbb ismerősöm picit elhízott, vagy rossz testtartású, ezek mellé genetikailag elég öreg az arcuk, bőrük. Így 30 évesen bőven 40+ ahogy kinéznek.

De aki mondjuk sportosabb, jól tartja magát annak igazából nem áll rosszul a kopaszság sem, ha igényesen nullásra van vágva/borotválva.

nov. 6. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem fiatalít, az biztos.
nov. 6. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!