Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az hogy lehet, hogy én ennyire...

Az hogy lehet, hogy én ennyire nem emlékszem 9/11-re?

Figyelt kérdés

Nem mai sztori, csak most jutott eszembe.

2001-ben, amikor történt, 6 éves voltam. Az érthető, hogy az oviban (én 7 évesen mentem suliba) nem ez volt a téma, de ahogy olvasom a beszámolókat, az akkor 3-4 éveseknek is van valami emlékük róla. Nekem teljesen kimaradt. 2011-ben voltam tizedikes és az angol tanárom 2011.09.11-én mutatott egy ppt-t a terrortámadásról. Én akkor szembesültem vele, hogy ilyen történt.

Hogy a fenébe kerülhette el a figyelmemet ez az esemény?!

ma 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"Hogy a fenébe kerülhette el a figyelmemet ez az esemény?!" Hat évesen mással voltál elfoglalva. Ritka az olyan iskolakezdő, aki érdeklődésének homlokterében a világpolitika van.
ma 15:56
 2/13 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Mert még dedós voltál.

Nekem emlékezetes az a nap... Aznap volt a sikeres forgalmi vizzsgám..a jogositványomban a kezdő nap 2001 09 11🙂

Pontosan emlékszem...Hazaértem benyomtam a tv és ott éppen rendkivüli hìrekben mutatták hogy mi történik.

ma 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fősulis napom volt - a fősulis órán hallottam a szitut.

Kb mint a BS szitu...

ma 16:07
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
21 múltan a metrón utaztam új utasok dumáltak hogy a tv rádió ontja hogy zajlik terrortámadás usa ellen . Sírt rítt a hazai közönség napokon át majd Bush megindította az offenzíváit lázított akkor látszott hogy ez egy kamu és az olaj miatt támadnak .
ma 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a tévében gyerekként, de nem igazán fogtam fel a dolgokat.
ma 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most felnőtt fejjel jövök rá hogy még 10-12 évesen sem fogtam fel teljesen néhány jelentősebb eseményt.
ma 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Amikor lezuhant a repülőgép, egy teljes Bolygót átölelő energiahullám söpört végig, mely a becsapódás pillanata előtt született emberek emlékeit kitörölte.
ma 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én általános iskolás voltam akkor, és bennem is megmaradt. Mégpedig azért, mert mi is beszéltünk a témáról a suliba. Ez érdekes helyzet ha jobban belegondolok, hogy gyerekeket is megérintett a téma.
ma 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 éves voltam és szintén nem emlékszem rá. Ilyen idős korból kevés emléke van az embereknek. A 2004-es tsunamira már emlékszem a híradóból, de akkor már 8 voltam.
ma 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:
34%

Nem, a 3-4 évesek sem emlékeznek arra, hogy USA sikeresen megtámadta saját magát. Én sem.

Sőt egyenesen képtelenség 3-4 évesen emlékezni valamire. A legtöbbeknek közvetlenül 5 éves koruk előtt indulnak el amolyan emlékező foszlányok. Első emlékeim 2002-2003 környékéről vannak.

ma 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!