Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tetszik nektek a Jenő név?

Tetszik nektek a Jenő név?

Figyelt kérdés
ma 06:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kedvenc nevem, de rondának sem tartom. Közömbös.
ma 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem. Idős bácsiknál még elmegy de egy mai fiatalembernek, főleg srácnak, nem tudom elképzelni.
ma 09:15
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon gáz lenne már egy mai fiatalnak
ma 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a szocializmusból az ilyen tipikus bérlakásban a láncdohányos nejével szűkölködő alkesz munkásember karaktere jut eszembe róla, de komolyan. 😆
ma 11:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszik tul regies hangzasu, bar en nem adnek mostansag divatos "noel " es hasonlokat sem. van egy ilyen nevu rokon es mindig a Noe barkaja jut eszembe rola. raadasul tipikusan magyaros vezeteknevhez van csatolva szornyen hangzik szerintem. Sok szep magyar nev van ami se nem regies se nem tulzott es nem kulfoldi. Vajon miert nem jut eszebe egy angol szemelynek monjuk Sandor nevet adni a gyerekenek? mert valahogy erzi hogy a ketto nem jo egyutt.
ma 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:

14.: Én ismertem egy nagyon kedves idős embert, aki Jenő volt. Nem volt alkesz proli, a neje se dohányzott, csak a bérlakás stimmelt.

Önmagában egy szép ősmagyar név, de én se adnám ma gyereknek, mert valóban az öregeknél gyakori, ezért ilyen asszociációkat kelthet. Ha ősmagyar név, akkor pl. Botond vagy Kende, Zsolt, Zoltán, Csanád, ezek jelenleg nem öreges hamgzásúak (majd 50 év múlva lesznek esetleg azok).

ma 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Különleges.
ma 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem,mert öreg közmunkás c vitaminok jutnak eszembe róla.

"A tanácsra mentem a Jenőhöz a polgár Jenőhöz"

ma 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!