Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Jenő/Jenci név?❤️😍

Hogy tetszik a Jenő/Jenci név?❤️😍

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 15:39
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
46 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyan bácsis, furcsa egy kisgyereknek szerintem, olyan mint egy példanév egy viccben
2022. febr. 14. 15:44
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Szakadt cigány bácsis...
2022. febr. 14. 15:45
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem olyan régi parasztos, falusias.
2022. febr. 14. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem minden fiú/férfi kiakadna azon, ha Jencinek/Jencikének becéznék.. (magamból indulok ki, pedig nő vagyok)
2022. febr. 14. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy ja a jenci kb 8 éve skoráig működik, utána rohadt ciki lesz, a jenő meg a lecsúszott bácsia kocsmából...
2022. febr. 14. 15:57
 6/15 anonim ***** válasza:
98%

En macskanak adnam ezt a nevet

Hirtelen ez ugrott be errol a nevrol

Van sok szep regi magyar nev ha a fiadnak keresel nevet

2022. febr. 14. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

A dédnagyapámat hívták így, és egyáltalán nem volt lecsúszott.

Nem látok benne semmi kivetnivaló. Szerintem egy kisfiúnak is szép név lehet.

2022. febr. 14. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jenő rendben van, de nálunk volt egy Jencike nevű fogyatékos cigánygyerek, egyszerűen nem tudok erre a névre úgy nézni, hogy ne ő jusson eszembe.
2022. febr. 14. 19:01
 9/15 1112 ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, egyrészt valamennyire nekem öreges, meg inkább talán idejétmúlt, de valamennyire öreges név, meg még olyan ,,könnyed", hogy elfújja a szél, lehetne keményebb, határozottabb, férfiasabb; de amúgy nincsen ezzel a névvel baj; komoly név, ha nektek tetszik, adjátok. Második keresztnevet adnék hozzá, abból valami modernhez közelebbit, de szóval jó név, rendben van a név, átlagos , nem kirívó név; csak nekem nem tetszik.

harsányabb pl Máté,Márton,Mátyás,András, Patrik,Zsolt,Zoltán,Erik, Tamás,Gábor, Dénes, István, Iván, Péter, Csaba, Szabolcs, Csongor, Attila, Rómeó, Zsigmond, Sándor, Nándor, Károly, Miklós, Renátó, László, Gedeon, Gellért, Imre, Ignác, Bálint,

2022. febr. 15. 15:43
 10/15 1112 ***** válasza:
100%
*ja és bocsi nem akartam senkit megbántani; mert amúgy tényleg nincs semmi baj nincs a Jenő névvel.
2022. febr. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!