11/15 anonim válasza:
Jajjj hideg is kiráz ettől a névtől, mert egy negatív személyre emlékeztet.
12/15 1112 válasza:
9.és 10.vagyok,a Jenci meg túlzottan komolytalan hangzású, én nem szólítanék így sajnos senkit. Ha kisgyerekként becézni akarnám a Jenőt, akkor Jenőke lenne.
13/15 anonim válasza:
Jenőke mint egy viccfigura...
14/15 anonim válasza:
Egy semmirekelő emberre emlékeztet.
15/15 1112 válasza:
Nekem meg inkább a Jenci ilyen kicsit vicces, komolyanvehetetlen hangzású. Nem büntetnék vele egy gyereket sem. pl van Jajdekár Jenci a Herikóklerben; de szal nekem a Jenci egy ilyen agyonbabusgatott, agyontutujgatott mesefigurás. Mintha nem vennéd komolyan a saját gyerekedet. Nekem pl Panka a becézésem, az is pl olyan kis esetlenséget, mulyaságot sugall, nem szeretem; de már rajtam marad. Poénból jó név a Jenci, amikor ugratják a haverok, 1x-2x így hívni; de komolyan mondva egyébként nagyon ledegradáló .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!