Tetszik a Jenő/Jenci mint kutyanév?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 07:29
1/9 anonim válasza:
nem.:D de lehet, hogy a kutyához illik...:)
2/9 anonim válasza:
Gyere jencike az ágyamba! Így nem is hangzik rosszul!
3/9 anonim válasza:
Szerintem tök jó név a Jenő, olyan kabarés:) pl volt a Lujza és Jenő évekig ment a rádióban.
Nekem egy női fodrász ismerősöm volt Jenő egy kicsit lányos volt a viselkedése, hogy finom legyek, de mégis jó fej volt.
én macsekokat nevezek el ránézésre. az első impulzus az igazi.
így volt már, Gizi, Rozi, Móric... és még tucatnyi:)
Igaz, volt amikor a Gizinek kiderült, hogy töke van:)
4/9 anonim válasza:
ja meg a viccek: Jenő, gyere elő! Jenő, milóg elő...?
5/9 anonim válasza:
Egy bohókás kan kutyához el tudom képzelni. :DDD
6/9 anonim válasza:
"Igaz, volt amikor a Gizinek kiderült, hogy töke van:)"
XD
Nálunk Miklós macska szült meg egyszer. O.o
7/9 anonim válasza:
Szerintem a Jenci jó egy ilyen kis kajla kutyának.
9/9 anonim válasza:
A mi macsekunk neve Sanyi volt azt hittük fiú és ivartalanítva van kiderült hogy nem akkor vettük észre mikor tüzelt..:D a kutyám tudtam hogy kan Steffi lett..ja és mindenki azt hitte hogy szuka..de Steffike vérbeli kan volt ;) Sajnos nem él de sok kutyás haver még szórakozik hogy mekkora állat voltam hogy a macskámnak fiu nevet adtam a kutyámnak meg lányt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!