Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem adnak az emberek...

Miért nem adnak az emberek második esélyt?

Figyelt kérdés

jan. 15. 20:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Én kaptam sokszor 2. eselyt. Ki tudtam harcolni, van hozzá egy eltökéltségem, türelmem, érzékem, ilyesmik.

Jobb lett? Nem. Más lett? Nem. Tudtam élni vele? Nem. Változtam/fejlődtem általa? Amúgy igen, de ez megjelent abban a kapcsolatban/helyzetben? Nem. Újra ugyanazokat a hibákat követtem el, ami miatt ugyanoda lyukadtunk ki mindannyiszor? IGEN!!

Szóval nem javasloma 2. esély megadását senkinek se. Persze nem mindenki én, de ez még a másik oldalról is egyértelmű, hogy semmi értelme kényszeríteni valakire olyat, aminek úgyse fog/tud/akar megfelelni, amiben kényszerítettnek érzi magát, korlátozottnak. Nem jó ez senkinek se.

Van 2. esély... lehet próbálkozni bárhol máshol bárhol másnál. Ez a 2. esély.

jan. 15. 21:39
 22/44 anonim ***** válasza:
Első esély másodszor.
jan. 15. 22:17
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
#17 Hagyd már szerencsétlent, már vagy a harmadik kérdést írod róla. A palid nem engedett vele beszélni, nem beszéltél. Mostmár ő nem akar, ennyi, nem fogod tudni megerőszakolni az agyát, hogy újra beszéljetek, ha nem akar. Kész, engedd el, lesznek más barátaid, kár erről egy betűt is írnod, nemhogy kérdéseket kiírni.
jan. 16. 00:05
 24/44 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindent megbocsájtani. Felejteni meg még annyira sem.

Ha valaki eljátszotta a másik fél bizalmát, azt aligha lehet onnantól már visszacsinálni.

jan. 16. 00:35
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ, hogy mit tett az illető. Nem mindegy hogy megcsalás vagy mondjuk egy elefejetett számla amit nem fizettek be, mert nem ugyanaz.
jan. 16. 08:08
 26/44 A kérdező kommentje:
25-ös részleteztem kommentben
jan. 16. 08:44
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Mert 99%-ban pofáraesés a vége ugyanúgy, ez az én tapasztalatom. Párkapcsolatban is, barátságoknál is nem egyszer eljátszottam, hogy adtam második esélyt a dolognak, mindig kiderült, hogy nem kellett volna. A te eseted is, olyan, hogy a nyakamat tenném rá, hogy ha most kapsz is még egy esélyt, majd megint összejössz egy toxikus gyökérrel és megint leszarod a barátodat. Millió ilyet láttam már.
jan. 16. 09:03
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

#26 Amúgy miért nem ezzel a pasival jöttél össze, cuni? Na, na? De miért nem? Lehet, hogy akarta!! Ő nem érdemel esélyt? Juuj de gonoszak az emberek!

Na, ennyi értelme van ennek a kérdésednek is, mint amit itt leírtam. :D

jan. 16. 12:18
 29/44 A kérdező kommentje:

28-as

Nem teljesen volt rá esély az Ő részéről, hogy találkozzunk, és nem akart hívásban se beszélni velem, online írás formájában történt csak a barátkozás.

jan. 16. 12:39
 30/44 anonim ***** válasza:
Sose adok második esélyt, mert aki egyszer elárult, cserbenhagyott, bántott, ez másodszor is meg fogja tenni.
jan. 16. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!