Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem adnak az emberek...

Miért nem adnak az emberek második esélyt?

Figyelt kérdés

tegnap 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én kaptam sokszor 2. eselyt. Ki tudtam harcolni, van hozzá egy eltökéltségem, türelmem, érzékem, ilyesmik.

Jobb lett? Nem. Más lett? Nem. Tudtam élni vele? Nem. Változtam/fejlődtem általa? Amúgy igen, de ez megjelent abban a kapcsolatban/helyzetben? Nem. Újra ugyanazokat a hibákat követtem el, ami miatt ugyanoda lyukadtunk ki mindannyiszor? IGEN!!

Szóval nem javasloma 2. esély megadását senkinek se. Persze nem mindenki én, de ez még a másik oldalról is egyértelmű, hogy semmi értelme kényszeríteni valakire olyat, aminek úgyse fog/tud/akar megfelelni, amiben kényszerítettnek érzi magát, korlátozottnak. Nem jó ez senkinek se.

Van 2. esély... lehet próbálkozni bárhol máshol bárhol másnál. Ez a 2. esély.

tegnap 21:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Első esély másodszor.
tegnap 22:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
#17 Hagyd már szerencsétlent, már vagy a harmadik kérdést írod róla. A palid nem engedett vele beszélni, nem beszéltél. Mostmár ő nem akar, ennyi, nem fogod tudni megerőszakolni az agyát, hogy újra beszéljetek, ha nem akar. Kész, engedd el, lesznek más barátaid, kár erről egy betűt is írnod, nemhogy kérdéseket kiírni.
ma 00:05
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindent megbocsájtani. Felejteni meg még annyira sem.

Ha valaki eljátszotta a másik fél bizalmát, azt aligha lehet onnantól már visszacsinálni.

ma 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!