Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem adnak az emberek...

Miért nem adnak az emberek második esélyt?

Figyelt kérdés

tegnap 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan nem érdemeled meg.
tegnap 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bárkinek második esélyt adnom? Hogy megint ártson nekem? Nem, inkább kitartok azok mellett, akik mindig mellettem voltak és mindig jók voltak hozzám. Az illető vonja le a tanulságot és fejlődjön, de hozzám már ne jöjjön vissza.
tegnap 20:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a te lelkecskéd törékeny, de akit megbántottál/átvertél, azé nem számít.
tegnap 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek többsége nem érdemli meg. Aki egyszer átvert, átdog verni kétszer, háromszor, és még többször is. Akik szándékosan ártanak, tönkretesznek másokat, átlépik a határaidat. Az ilyenek nem második esélyt érdemelnének, hanem valami egészen mást.
tegnap 20:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
13. Ez így szokott lenni, bravó! 👏
tegnap 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Mit követtél el?
tegnap 20:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Belekerültem egy rossz (meglehetősen toxikus) párkapcsolatba és nem dönthettem az életem felett, nem engedte az illető hogy férfiakkal barátkozzak (online ismertség, barátkozás volt) ezért meg kellett szakítanom a barátságot. Naiv voltam, a barátom pedig most nem ad esélyt, hogy bocsánatot kérjek, megmagyarázzam a helyzetet, letiltott válasz nélkül.
tegnap 21:00
 18/24 anonim ***** válasza:

"csak nekem nem ad senki soha sem…"

Akkor lehet, hogy nem az emberekkel van a gond...

tegnap 21:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Rossz pasi miatt dobtad a normálisat. Megérdemled...
tegnap 21:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#17: szóval megint ezzel jössz. Múltkor szerintem megkaptad a jó tanácsot, hogy lépj tovább.

Lehet, hogy ő azóta teljesen más életszakaszban van, ahol neked már nincs helyed.

Lehet, hogy úgy gondolja, egyszer megtetted, megteszed máskor is.

Akárhogy is, ennek a nyavalygásnak semmi értelme.

tegnap 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!