12/24 anonim válasza:
Miért kellene bárkinek második esélyt adnom? Hogy megint ártson nekem? Nem, inkább kitartok azok mellett, akik mindig mellettem voltak és mindig jók voltak hozzám. Az illető vonja le a tanulságot és fejlődjön, de hozzám már ne jöjjön vissza.
13/24 anonim válasza:
Tehát a te lelkecskéd törékeny, de akit megbántottál/átvertél, azé nem számít.
14/24 anonim válasza:
Mert az emberek többsége nem érdemli meg. Aki egyszer átvert, átdog verni kétszer, háromszor, és még többször is. Akik szándékosan ártanak, tönkretesznek másokat, átlépik a határaidat. Az ilyenek nem második esélyt érdemelnének, hanem valami egészen mást.
17/24 A kérdező kommentje:
Belekerültem egy rossz (meglehetősen toxikus) párkapcsolatba és nem dönthettem az életem felett, nem engedte az illető hogy férfiakkal barátkozzak (online ismertség, barátkozás volt) ezért meg kellett szakítanom a barátságot. Naiv voltam, a barátom pedig most nem ad esélyt, hogy bocsánatot kérjek, megmagyarázzam a helyzetet, letiltott válasz nélkül.
tegnap 21:00
18/24 anonim válasza:
"csak nekem nem ad senki soha sem…"
Akkor lehet, hogy nem az emberekkel van a gond...
19/24 anonim válasza:
Rossz pasi miatt dobtad a normálisat. Megérdemled...
20/24 anonim válasza:
#17: szóval megint ezzel jössz. Múltkor szerintem megkaptad a jó tanácsot, hogy lépj tovább.
Lehet, hogy ő azóta teljesen más életszakaszban van, ahol neked már nincs helyed.
Lehet, hogy úgy gondolja, egyszer megtetted, megteszed máskor is.
Akárhogy is, ennek a nyavalygásnak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!