Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki szabadságot vesz ki a...

Aki szabadságot vesz ki a születésnapjára, mit szokott csinálni aznap?

Figyelt kérdés
ma 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Bekuckózon a lakásba. Introvertált vagyok, szóval nekem bármiféle közeg fárasztó. Szüleimnek azt hazudom, hogy elmentem, így megúszom a kötelező szülinapozást.
ma 12:35
 2/12 Metionin ***** válasza:
62%
Olyan helyekre, boltokba stb. megyek, ami amúgy csak a munkaidőmben van nyitva. Vagy egyéb programra, koncertre, kiállításra megyek de a piercingjeim is kb. mind születésnapjaimon készültek és a legutóbbi tetkóm is. És valami jó helyről hozok kaját. Ha megtehetem, az egész hetet kiveszem és akkor foglalkozok olyan dolgokkal, hobbikkal, amikre régóta nem volt időm.
ma 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Otthon maradok, bebújok az ágyba,pihenek, eszek valami finomat, nézek valamit vagy olvasok.
ma 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Augusztus elején van a szülinapom, tehát a szülinapomat strandon töltöm. :)
ma 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Ha munkanapra esik akkor kiveszek 1 napot, és otthon alszok ameddig magamtól fel nem ébredek, aztán eszek, és foglalkozok azzal amivel kedvem van. Mivel nyár közepén van a szülinapom így ha hőség van akkor strandra megyek csak úgy egyedül, én tök jól elvagyok a nyakig érő vízben, úszok egy keveset, meg utána befekszek egy árnyékos helyre és rejtvényezek, kajálok, később megszoktam lepni magam egy jó nagy adag fagyi kehellyel, mert ott szoktak ilyeneket csinálni, azt befalom, utána összepakolok és megyek haza szép kényelmesen, és döglök tovább. Családdal meg barátokkal szülinapozni mindig a szülinapom utáni hétvégén szoktunk.
ma 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Sokáig alszok. Az elég nagy ajándék.
ma 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Szerencsére idén nem kell szabit kivennem, mert az a nap home office-ra esik, ami mindig laza. De ha irodai napra esik, akkor én is szabizni szoktam és általában otthon vagyok, lazulok.
ma 13:21
 8/12 Elérem a kilincset ***** válasza:
61%

Nálam változó.

Szeretek kirándulni, túrázni, így általában aznap elmegyek valahova, vagy csak sétálok egy egész napot a természetben.

De az is lehet, hogy megajándékozom magam valamivel, könyv, LEGO, makett, amivel elvagyok egész nap.

ma 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Múlt héten volt a születésnapom és életemben először szabadságot vettem ki aznapra + még az előtte-utána lévő napra is. Így a hétvégével együtt 5 napom volt szabad. A terv: barátokkal találkozni, elutazni közösen egy beszélgetős hétvégére pár napra.

A megvalósítás: influenzás lettem, lázasan és fájó fejjel fetrengtem itthon, lényegében csak aludni tudtam.

Jövőre újra megpróbálom :)

ma 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
9-es, boldog születésnapot! Még benne vagyunk a 8 napban :)
ma 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!