Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy dolgozod fel ha nem...

Hogy dolgozod fel ha nem vesznek fel valahova?

Figyelt kérdés

Voltam állás interjún és kb leégettem magam. (nem sok tapasztalatom van ebben) pl: nem bírtam magamról beszélni. Egy jó lehetőség lett volna, de valószínűleg nem sikerül..

Hogyan dolgozzam fel?

jan. 15. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem volt még olyan. Mindig olyan helyre jelentkeztem amiben tudok hogy jó vagyok és felvesznek.

36 évesen szerencsére nem is dolgoztam milliónyi munkahelyen.

Találd meg miben vagy jó, arra feküdj rá, tanulj, képezd magad. Gyakorolj szituációkat barátnőddel, anyukáddal. Kismillió ötlet van fent a neten hogy hogyan lehet jól felkészülni egy interjúra

jan. 15. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ez úgy a körítés, lehetőség, előrehaladottság... iyesmiktől függ.

Egy első körös interjú után egy nem annyira vonzó állásnál... hát mit érdekel engem??

Viszont ott azért sírtam, amikor 3. (utolsó) kör volt már, elmondták, hogy nagyon tetszem nekik, álommunkának éreztem, de végül mégis mást választottak.

Más:

Nem baj, ha nem tudsz magadról beszélni, mert krvára nem kíváncsiak rád. Interjún arra kíváncsiak, hogy te vagy-e a legjobb az ő speciális hülye feladatukra. Amirul nyilván nem tud egyik jelentkező se. Interjún te ezt tudd meg, hogy mi, mit és hoygan kell csinálni, és ezekre reagálj, hogy neked ezekben milyen ismereteid, tapasztalataid, motivációid vannak, bármi. Iskola és tanulmányok... megemlítés szintjén... elég.

jan. 15. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kötelező rosszként fogom fel. Előbb vagy utóbb úgyis fel fognak valahova venni, és ezek a mini kudarcok csak még inkább közelebb löknek a hely felé, ahol majd sikeres interjúd lesz.
jan. 16. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!