Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy dolgozod fel ha nem...

Hogy dolgozod fel ha nem vesznek fel valahova?

Figyelt kérdés

Voltam állás interjún és kb leégettem magam. (nem sok tapasztalatom van ebben) pl: nem bírtam magamról beszélni. Egy jó lehetőség lett volna, de valószínűleg nem sikerül..

Hogyan dolgozzam fel?

ma 10:38
 1/8 anonim válasza:
88%
Az álláskeresés sajnos "numbers game", úgyhogy ha jót akarsz magadnak, ne rágódj azon, hogy mi történt, hanem amint kilépsz az ajtón, felejtsd el és koncentrálj a következőre.
ma 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzászoksz.
ma 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahová biztosan felvesznek. Valószínűleg a képességeidnek megfelelő helyre. Mindig van nálad jobb, ezt el kell fogadni és ehhez mérten jelentkezni kb mindenhová.
ma 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az interjúig sem jutok el, szóval...
ma 11:13
 5/8 anonim válasza:
62%
Úgy, hogy egy értékes embert veszítenek a parasztok.. Jobb is, hogy nem vettek fel, putris munkahely putris, idióta emberekkel.
ma 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha felvesznek, az is jó, ha nem, akkor az is, mert megismerhetsz még több helyet, találhatsz jobbat is. Minden okkal történik, ha valahova nem vesznek fel, akkor az nem a te utad, nem ott van a helyed. Ha ott lenne, felvettek volna. (valószínűleg valami olyanról maradsz le, aminek örülnél is, hogy nem volt benne részed) Majd ahova felvesznek, ott leszel jó helyen. (pl. a lombik babánk nagyon nehezen sikerült, többedik alkalomra, gondolhatod min mentünk keresztül, mennyi kérdőjel volt bennünk. Aztán mikor sikerült, a lehető legjobbkor, és olyan simán ment minden, hogy hihetetlen) Szóval utólag minden értelmet nyer, rájössz, hogy nem is vesztettél semmit. Viszont minden interjúval tapasztalatot nyersz. Én kifejezetten élveztem 20-26 éves korom közt interjúkra járni. Talán az elején izgultam, de később már olyan magabiztosságom volt, hogy na, és volt ahova csak azért mentem el, hogy kipróbálhassam magam ilyen szituációban, de amúgy nem voltam oda a helyért. Illetve volt egy hely ami nagyon tetszett, a főnöknek is szimpatikus voltam, de az excel nem ment olyan szinten mint kellett volna, segített, megmutatta :D mondta hogy szíve szerint engem választana, de sajnos a nagyfőnök fog dönteni, és ő valószínűleg amellett fog dönteni, akinek profin megy. Bántam is meg nem is, rettentő rossz volt oda a közlekedés, reméltem, hogy nem vesznek fel :'D, de közben kihívásnak is láttam, hogy amúgy nem lenne rossz. Nem vettek fel. Végül azóta már 10 éve ugyanott dolgozok, meglett a "helyem" :)
ma 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Számok játéka. Egy álláshelyre legkissebb esetben is 10-20 de inkább 30-40 jelentkezik. HR kinykmtatja, megkeveri és a felét kapásból kukába teszi, mert olyanok nem kellenek a céghez akik nem szerencsések. Utána elolvassák, hormonjaik azt mondják nekik nem vagy szimpi, akkor kuka. Bevisznek a főnöknek a 40-ből 10 lapot, aki szintén ráfelez. Majd 5 embert behívnak és 1 kapja meg a munkát.

Le kell sz rni. Majd egyel arrébb felvesznek.

ma 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig valahogy mindig úgy alakult, hogy ahol már behívtak interjúra, oda fel is vettek. Az már más kérdés, hogy ha állást keresek, kb. 50 helyre elküldöm az önéletrajzom, mire behívnak valahova.
ma 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!