Miért nem öregszem?
Figyelt kérdés
8.-ba még máshogy néztem ki, 9.-be megváltoztam nagyon külsőre, de azóta konkrétan ugyanúgy nézek ki, nem túlzok, tényleg ugyanúgy. Most vagyok 21 éves tehát hat éve volt már a 9. osztály. Általában 17 évesnek néznek, ami engem nem zavar, meg az sem zavar, hogy lényegében ugyanúgy nézek ki, mint hat évvel ezelőtt, szimplán csak nem értem, hogy ez mitől van, mivel nagyjábol egy év alatt változtam annyit, mint valaki 2-3 év alatt, még 9. osztályban, utána meg semmi. A nyolcadikos énem és a kilencedik évvégi énem ég és föld.ma 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!